Niels Geusebroek speelt Coldplay

Afbeelding
VOORVERKOOP
16.50
AVONDKASSA
17.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Om deze show te bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Het coronatoegangsbewijs is een QR-code die in de CoronaCheckApp staat of die je uitgeprint meeneemt. Deze toon je bij de ingang samen met een geldig legitimatiebewijs en je ticket voor het concert. Meer informatie hierover vind je hier.

Niels Geusebroek begon zijn muziekcarrière met de band Silkstone waarmee hij hits scoorde als What's The Reason en op Pinkpop en Lowlands speelde. Na zijn deelname aan The Voice Of Holland in 2012 brak hij solo door met grote hits Year Of Summer  en Take Your Time Girl. 

 

Al eerder deed Niels samen Bartel Bartels een paar zeer succesvolle tribute-optredens op onder andere de Zwarte Cross, daardoor hebben ze gelukkig besloten om er een vervolg aan te geven.

Niels en de uitmuntende muzikanten van Prof Nomad gaan de mooiste Coldplay nummers spelen.  'Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs te mogen spelen.'

  • Niels Geusebroek
  • Bartel Bartels (Prof Nomad)
  • Reinier Scheffer (Bløf)
  • Patrick van Herrikhuyzen (Van Dik Hout)
  • Stephan van der Meijden (Independent)