Welkom terug!

We mogen je weer ontvangen in Poppodium P60! Daarom hebben we alle informatie over jouw bezoek op een rijtje gezet. Lees dit alsjeblieft door voordat je naar P60 komt! 

Drankkaart

 

 

Voor elke show ontvang je een mail met specifieke informatie voor de show die je gaat bezoeken. Check dus voor vertrek je inbox voor meer informatie over het tijdschema en ten tijde van Covid-19 hoe laat je verwacht wordt bij de ingang! We vragen je op ruim optijd aanwezig te zijn. We moeten bij iedereen een gezondheidscheck uitvoeren en dat neemt tijd in beslag. Sta je in de rij om te wachten? Houd ook dan 1,5 meter afstand!

Richtlijnen en Maatregelen

Tijdens je bezoek aan P60 zijn de richtlijnen van het RIVM van toepassing. We vragen je op 1,5 meter afstand te houden, blijf thuis bij klachten, vermijd drukte, nies of hoest in je elleboog en was regelmatig je handen. We hebben verschillende maatregelen genomen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken:

  • Bij binnenkomst vragen we je handen te desinfecteren en doen we een verplichte gezondheidscheck.
  • We hanteren zitplaatsen op 1,5 meter afstand van elkaar. Je wordt geplaceerd op basis van het aantal tickets dat je hebt gekocht.
  •  Drankjes bestel je via Whatsapp en worden tijdens de show aan je tafel geserveerd! Bestellen kan via 06 24 96 70 14
  • De ventilatie die we gebruiken zorgt ervoor dat er 100% buitenlucht naar binnen wordt geblazen.
  • Wij verzoeken je om bij binnnenkomst en tijdens het verplaatsen in onze zaal een mondkapje te dragen. Als je op je stoel zit, mag deze af! Ben je je mondkapjes vergeten? Geen paniek, we hebben er altijd een paar op voorraad.

Goed om te weten! Om toegang te krijgen tot de shows in P60 is een coronatest niet nodig!

Garderobe, bar en toiletten
De garderobe is gesloten. Je jas en tas kun je meenemen naar de stoel in de zaal. Daarnaast is het mogelijk om voorafgaand aan de show naar het toilet te gaan. Volg hiervoor de route-aanwijzingen in het gebouw. Drankje bestellen? Stuur dan een bericht naar: 06 24 96 70 14. We serveren bij shows aan tafel. In verband met de restricties is het niet mogelijk om tijdens de show door de zaal te lopen of naar het toilet te gaan. Is er iets? Meld het via Whatsapp of bij een van de barmedewerkers!

Jouw reis naar P60

Kom je met de auto? Naast P60 is de parkeergarage Q-park Stadsplein, hier kun je 24/7 in- en uitrijden. Klik hier voor de uitgebreide route-omschrijving. Reis alleen met het openbaar vervoer wanneer het niet anders kan! Daarbij is het dragen van een mondkopje in het OV verplicht!
P60 is direct naast Amstelveen Busstation gevestigd. Vanaf hier rijden verschillende (nacht)buslijnen van en naar o.a.: Aalsmeer, Uithoorn, Schiphol, Haarlem en Bijlmer Arena Amsterdam Centrum. Klik hier voor uitgebreide OV-informatie.

Vragen
Andere vragen en/of opmerkingen? Schroom niet contact met ons op te nemen! Dit kan via publiciteit@p60.nl of telefonisch via 020 - 345 3445