Welkom terug!

Binnenkort mogen we je ontvangen in Poppodium P60. Daarom hebben we alle informatie over jouw bezoek op een rijtje gezet! Lees dit alsjeblieft door voordat je naar P60 komt! 

Drankkaart

(Bestellen kan via 06 24 96 70 14)

 

Voor elke show ontvang je een mail met specifieke informatie voor de show die je gaat bezoeken. Check dus voor vertrek je inbox voor meer informatie over het tijdschema en ten tijde van Covid-19 hoe laat je verwacht wordt bij de ingang!

Richtlijnen

Tijdens je bezoek aan P60 zijn de richtlijnen van het RIVM van toepassing. We vragen je op 1,5 meter afstand te houden, blijf thuis bij klachten, vermijd drukte, nies of hoest in je elleboog en was regelmatig je handen.

Garderobe, bar en toiletten
De garderobe is gesloten. Je jas en tas kun je meenemen naar de stoel in de zaal. Daarnaast is het mogelijk om voorafgaand aan de show naar het toilet te gaan. Volg hiervoor de route-aanwijzingen in het gebouw. Drankje bestellen? Dit doe je voor de show bij de bar. Tijdens de show is dit ook mogelijk stuur dan een bericht naar: 06 24 96 70 14. We serveren bij shows aan tafel. In verband met de restricties is het niet mogelijk om tijdens de show door de zaal te lopen of naar het toilet te gaan. Is er iets? Meld het via Whatsapp of bij een van de barmedewerkers!

Jouw reis naar P60

Kom je met de auto? Naast P60 is de parkeergarage Q-park Stadsplein, hier kun je 24/7 in- en uitrijden. Klik hier voor de uitgebreide route-omschrijving. Reis alleen met het openbaar vervoer wanneer het niet anders kan! Daarbij is het dragen van een mondkopje in het OV verplicht!
P60 is direct naast Amstelveen Busstation gevestigd. Vanaf hier rijden verschillende (nacht)buslijnen van en naar o.a.: Aalsmeer, Uithoorn, Schiphol, Haarlem en Bijlmer Arena Amsterdam Centrum. Klik hier voor uitgebreide OV-informatie.

Vragen
Andere vragen en/of opmerkingen? Schroom niet contact met ons op te nemen! Dit kan via publiciteit@p60.nl of telefonisch via 020 - 345 3445