P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Vrijwilligers

p60 vacatures

Altijd al in een poptempel willen werken? Uitgaan en ervaring opdoen tegelijk? Nieuwe mensen leren kennen en gezellige uitjes en borrels meemaken? Word vrijwilliger bij P60!

// Horeca

We hebben momenteel weer enkele plekken vrij binnen ons horeca team. De horeca bestaat uit bar, entree- en muntenkassa, garderobe, keukenhulp en bediening eetcafé. Horeca-ervaring is bij ons geen vereiste. Je kunt bij ons allround aan de slag, maar het is ook mogelijk om voorkeuren aan te geven. Ons team is zeer gevarieerd in leeftijd en je bent dan ook niet snel te jong of te oud om je bij ons thuis te kunnen voelen. Je kunt bij ons ook als 16 of 17 jarige aan de slag en kunt tijdens concert avonden werken op alle plekken m.u.v. de bar, want om alcohol te mogen schenken moet je wettelijk gezien 18 jaar zijn. 

Je werkt op basis van een vrijwilligerscontract en bent minimaal 2 keer per maand beschikbaar. Wat krijg je er allemaal voor terug? Je ontvangt consumptiemuntjes en een vergoeding per gewerkte dienst, daarnaast heb je gratis toegang tot alle concerten en feesten van P60. Je werkt in een gezellig team en leert nieuwe mensen kennen en maakt nieuwe vrienden. Na afloop van iedere avond hebben we een gezellige naborrel. We hebben jaarlijks een personeelsuitje en een kerstborrel voor alle vrijwilligers. P60 is een leerplek waar je veel relevantie werkervaring kunt opdoen en kunt doorgroeien. Veel van onze vrijwilligers zijn doorgestroomd in een betaalde horecabaan en werken nu in een leuke kroeg of restaurant, maar ook op plekken als Paradiso en Ziggo Dome. We hebben trainingsplekken bij o.a. Heineken en bieden we vrijwilligers de mogelijkheid om deel te nemen aan uitwisselingsprojecten met andere poppodia in Europa.

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je motivatie, naam, leeftijd en telefoonnummer naar horeca@P60.nl. Wij nemen dan zsm contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

---

// Backstage & Productie

Wij zijn altijd op zoek naar vers bloed om ons backstage team te versterken. Je draait een productie van begin tot eind mee en bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de bands, klaarmaken van de backstage, het contact met de band, het contact met de techniek en nog meer. Heb jij aspiraties om in de productie of event organisatie te werken dan is dit een perfecte opstap en plek om ervaring op te doen. Dus heb jij altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een concert of evenement? Kom dan nu ervaring op doen in de backstage en productie bij P60. Hier kun je leren hoe een concert of evenement soepel en vlekkeloos verloopt!

Je werkt op basis van een vrijwilligerscontract en bent minimaal 1 keer per maand beschikbaar. Wat krijg je er allemaal voor terug? Je ontvangt consumptiemuntjes en een vergoeding per gewerkte dienst, daarnaast heb je gratis toegang tot alle concerten en feesten van P60. Je werkt in een gezellig team en leert nieuwe mensen kennen en maakt nieuwe vrienden. Na afloop van iedere avond hebben we een gezellige naborrel. We hebben jaarlijks een personeelsuitje en een kerstborrel voor alle vrijwilligers.

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je motivatie, naam, leeftijd en telefoonnummer naar tinka@p60.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links