Alle oefenruimtes

Let op! Tot 9 februari zijn onze oefenruimtes gesloten i.v.m. de huidige Corona lockdownmaatregelen. Voor professionele muzikanten is het wel mogelijk om te komen repeteren. Repeteren en opnames maken door professionele muzikanten voor bijvoorbeeld online voorstellingen kan blijven plaatsvinden. Neem contact op met ons via 020-3453445 voor de mogelijkheden..

In verband met Covid-19 hebben we aangepaste regels en openingstijden voor onze oefenruimtes. Per oefenruimte staat vermeld welke maatregelen en openingstijden er gelden.

Bekijk de agenda

De Ruimtes

In P60 zijn drie oefenruimtes beschikbaar voor zowel Bands als DJ's. Oefenruimte 1 (de grote oefenruimte) en oefenruimte 2 zijn geschikt voor bands. Oefenruimte 3 is geschikt voor DJ's. 

Reserveren

Voor meer informatie en reserveringen mail naar oefenruimte@p60.nl o.v.v. je band/(artiesten)naam en telefoonnummer, of bel met P60 (020-3453445). Let op! Als je wilt reserveren voor zaterdag, zondag, maandag of nog voor dezelfde dag waarop je gaat oefenen, dan is het makkelijker en sneller om even te bellen. Bedankt alvast!

 

 

Oefenruimtes