De Workshop

De spannende wereld van concertfotografie trekt veel professionele en amateurfotografen. Pure emoties van muzikanten, gebreken aan visuele lichten, energie en dynamiek van het verhaal achter de muziek zorgen ervoor dat ze de camera pakken. Onze zeer interactieve workshop helpt je om je belangrijkste uitdagingen te identificeren en begeleidt je door de opeenvolging van interacties tussen techniek, fototoestellen, compositie en andere essentiële aspecten van concertfotografie. Tijdens twee praktische leer je de technische vaardigheden achter de camera onder de knie te krijgen tijdens een van  de shows in Poppodium P60.

De workshop omvat theoretische en praktische sessies van het maken van foto's van een liveconcert, interactieve discussies over verschillen in muziekfotografie in verschillende landen, culturele en ethische aspecten van fotografie en auteursrechtkwesties. Daarnaast zullen er individuele feedbacksessies zijn tijdens de workshop, waar we verschillende onderwerpen bespreken, van compositie tot fotoapparatuur.

Info & Aanmelden

Datum: momenteel is er geen datum bekend voor deze workshop.  Stuur ons een e-mail als u geïnteresseerd bent. Als er voldoende mensen zijn, plannen we zo snel mogelijk een nieuwe workshop! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar workshops@P60.nl.

Niveau: beginners/amateurs

 

Workshops