VOORVERKOOP
18.50
AVONDKASSA
20.00
ticketszaal open 18:00Aanvang 18:30

De Schotse band King King gaan hard en kregen eerder al de lovende woorden a "de beste bluesrockband ter wereld" (Blues Rock Review). Maar voor Alan Nimmo (zang / gitaar), Zander Greenshields (bas), Stevie Nimmo (gitaar), Andrew Scott (drums) en Jonny Dyke (orgel / piano) is de missie verre van volbracht. "We stoppen niet om de rozen te ruiken", zegt Alan. "We willen deze band zo ver mogelijk voeren."

Ook is eindelijk de opvolger van 'Exile & Grace' hier.  'Maverick' - een album waar de gehele nieuwe bezetting aan mee heeft geschreven en het resultaat is een goed album met de herkenbare King King sound maar dan wel in een nieuw jasje.

 

Support: Crossroad Trail

De band Crossroad Trail is ontstaan na het uiteenvallen van de band Mississippi Mud Pie. Nienke de Jong (vocals) en Jan-Willem Kanis (gitaar, blues harp en vocals) zijn de uitdaging aangegaan om een nieuwe start te maken. In eerste instantie met het schrijven van nieuwe nummers door het ontbreken van mogelijkheden om in de Coronatijd op het podium te klimmen.

Al snel voegde bassist Peter Gumbmann (eveneens ex Mississippi Mud Pie) zich bij het gezelschap gevolg door Mark Spronk (Hammond & Keys) en Roel van Leeuwen (Drums). De muziekstijl laat zich nog steeds omschrijven als contemporary blues met uitstapjes daarbuiten. Als laatste (but not least) zal ook Hugo de Bruin (gitaar en vocals) binnenkort zijn actieve bijdrage leveren. De band zal zich voor het eerst in de regio presenteren op 29 oktober 2021 op het podium van P60 samen met de Schotse blues rock formatie King King.

 

 

Gerelateerd
Gerelateerd