Nkulee Dube

Afbeelding
VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
25.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 wordt de show van Nkulee Dube verplaatst naar 18 september 2020. 

Heb jij een ticket voor een concert dat verplaatst is of gecanceld? Dan ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster. Hierin wordt aangegeven wat je kan doen mocht je verhinderd zijn op deze nieuwe datum.


Er zijn verschillende opties die in lijn liggen met de campagne Bewaar Je Ticket , Geniet Later. Lees meer hierover op www.bewaarjeticket.nl! Zo kun je onder andere kiezen om je ticket te doneren of een voucher aan te vragen.

Als dochter van Lucky Dube is Nkulee geen onbekende in de reggae scene. Geen enkele vrouwelijke artiest is erin geslaagd om ethno-soul, jazz en reggae in één nummer samen te smelten als deze 29-jarige singersongwriter Nkulee Dube in zo'n korte tijd heeft gedaan sinds ze in deze uitdagende en toch spannende industrie begon.

Special Guest op deze avond is Miriam Simone! Een veelbelovende reggaezangeres en radio-dj uit Nederland met Surinaamse roots. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en werd beïnvloed door o.a. Mary J. Blidge, Sade en Aretha Franklin. Sinds 2009 focust ze zich echter volledig op reggae en heeft sindsdien diverse singles, mixtapes en EP’s uitgebracht. Op deze avond zal ze nummers van haar nieuwste album “Amsterdam Revival”, ten gehoren brengen. Een heerlijke roots reggae plaat waarop ze o.a. samenwerkt met Jamaicaanse sterren als Capleton en Sizzla Kalonji. Het album is vanaf april op alle digitale platforms beschikbaar.

Let op! Dit is het verplaatste concert van 30 mei 2020. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer info.