zaal open 12:00Aanvang 12:15

Amstelland barst van het culturele, jonge talent.  De middelbare scholen hebben allemaal een aantal leerlingen die actief bezig zijn met het beoefenen van een culturele discipline. Misschien niet altijd een discipline die gekoppeld kan worden aan een van de culturele organisaties, maar wel stuk voor stuk uitingen die volledig behoren tot de jongerencultuur.

 

Cultuureducatie Amstelland wil dit talent bij elkaar brengen, bundelen en onder een gezamenlijk jongerenmerk naar buiten brengen. Op deze manier staat het culturele talent uit de regio samen sterk en kunnen de gemeente en de culturele instellingen gezamenlijk profiteren van de uitstraling van deze jongeren.

Programma

13.00 -13.15 inloop

 

13.15 -14.00: voor iedereen

Voor alle deelnemers is er de workshops ‘artist photography’. Fotograaf en rapper Jowners is de vaste huisfotograaf van o.a. Lil kleine en StukTV. Hij zal de deelnemers tips en tricks geven om hun ultieme artiesten foto te maken. Uiteraard gaan ze deze foto aan het eind van de workshop ook echt schieten

 

14.00 -16.15: in sessies uiteen

Singersongwriter duo Jack and the Weatherman gaat aan de slag met de nummers van de singer songwriters en bands in een jamsessie. Aan het eind van de workshop hebben de deelnemende acts hun nummers naar een hoger niveau getild.
Bij de workshops rap is het tijd om hun beste lines eindelijk eens echt op te nemen. Onder begeleiding van een professional tapen de rappers hun eigen nummers op een zelf meegebrachte beat, zodat zij na afloop een product hebben om trots op te zijn.

 

16.15 -16.30 uur

Na afloop van alle workshops zal de Kunstbende zichzelf presenteren en de echte talenten uitdagen om mee te doen aan deze wedstrijd.

 

Aanmelden kan via 020-3453445 of stuur een mail naar kay@p60.nl.