VOORVERKOOP
11.50
AVONDKASSA
11.50
zaal open 18:00Aanvang 18:30

Ben jij fan van Bruce Springsteen?

Dan weet je nu waar je op woensdag 25 september (twee dagen na zijn 70e verjaardag) moet zijn! Tijdens ‘Spotlight On: Bruce Springsteen’ vier je samen met mede-fans het leven en de muziek van Bruce Springsteen in P60 in Amstelveen. Luister naar unieke verhalen van experts, deel jouw liefde voor The Boss met andere bezoekers en maak je kans op mooie prijzen tijdens speciaal ontwikkelde Springsteen-games.

Sprekers
Naast een quiz en een bingo hebben we een aantal bijzondere gasten tijdens deze avond. Zo komt muziekarcheoloog Marc Stakenburg een presentatie geven over zijn Springsteen-avontuur door New Jersey en vertelt Jos Westenberg van Springsteen-fanclub en -internetmagazine Be True over zijn band met The Boss en de bijzondere connectie Springsteen heeft met zijn fans.

Bruce Springsteen

Heeft deze man nog introductie nodig? Bijna-precies 70 jaar geleden werd Springsteen geboren in New Jersey. Niet lang daarna was hij het al: The Boss. Met doorbraakalbum Born To Run zette het multitalent arenarock naar zijn eigen hand: groots geluid, kleine verhalen. Working-class Amerika viel er als een blok voor, net als de rest van de wereld. Met 135 miljoen verkochte platen is het een van de bestverkopende artiesten allertijden. Tot op de dag van vandaag wordt er geïnspireerd, gecreëerd, geëmotioneerd en geïnnoveerd. Hoog tijd voor een boordevolle avond helemaal in het teken van de legende Bruce Springsteen.

Spotlight On

‘Spotlight On’ is een unieke samenwerking tussen We Speak Music, dat fan events organiseert, en video interview platform FaceCulture, dat gespecialiseerd is in inhoudelijke persoonlijke interviews met artiesten en de live interview avond Behind the Music. Tijdens de ‘Spotlight On’-avonden door het hele land bieden we fans de unieke gelegenheid het leven en de muziek van hun idolen samen te vieren.