VOORVERKOOP
11.50
AVONDKASSA
11.50
ticketszaal open 18:00Aanvang 18:30

Ben jij fan van Bruce Springsteen?

Dan weet je nu waar je op woensdag 25 september (twee dagen na zijn 70e verjaardag) moet zijn! Tijdens ‘Spotlight On: Bruce Springsteen’ vier je samen met mede-fans het leven en de muziek van Bruce Springsteen in P60 in Amstelveen. Luister naar unieke verhalen van experts, deel jouw liefde voor The Boss met andere bezoekers en maak je kans op mooie prijzen tijdens speciaal ontwikkelde Springsteen-games.

Springsteen-experts

Naast een quiz en een bingo tonen we exclusieve - speciaal voor de avond opgenomen - interviews met Bruce Springsteen-experts. Mensen die Bruce of zijn E Street Band persoonlijk hebben ontmoet of veel weten over het leven en de muziek van deze rasmuzikanten. De experts worden binnenkort bekendgemaakt!

Bruce Springsteen

Heeft deze man nog introductie nodig? Bijna-precies 70 jaar geleden werd Springsteen geboren in New Jersey. Niet lang daarna was hij het al: The Boss. Met doorbraakalbum Born To Run zette het multitalent arenarock naar zijn eigen hand: groots geluid, kleine verhalen. Working-class Amerika viel er als een blok voor, net als de rest van de wereld. Met 135 miljoen verkochte platen is het een van de bestverkopende artiesten allertijden. Tot op de dag van vandaag wordt er geïnspireerd, gecreëerd, geëmotioneerd en geïnnoveerd. Hoog tijd voor een boordevolle avond helemaal in het teken van de legende Bruce Springsteen.

Spotlight On

‘Spotlight On’ is een unieke samenwerking tussen We Speak Music, dat fan events organiseert, en video interview platform FaceCulture, dat gespecialiseerd is in inhoudelijke persoonlijke interviews met artiesten en de live interview avond Behind the Music. Tijdens de ‘Spotlight On’-avonden door het hele land bieden we fans de unieke gelegenheid het leven en de muziek van hun idolen samen te vieren.