VOORVERKOOP
18.50
AVONDKASSA
20.00
zaal open 18:00Aanvang 18:30

In verband met de aanhoudende maatregelen rondom Covid-19 wordt de show verplaatst naar 29 oktober 2021. Alle kaartkopers ontvangen een mail van onze ticketingpartner Ticketmaster Nederland met meer informatie en wat je kan doen mocht je niet kunnen op deze datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

De Schotse band King King is een grote naam in de Europese Bluesscene. Met hun bluesrock brengen ze het nostalgische geluid van bands als Thunder, Deep Purple en Bad Company terug naar de moderne tijd.

Met de charismatische Alan Nimmo als frontman, sleepte de band menig blues award binnen. En momenteel genieten Alan Nimmo (vocals/guitar), Lindsay Coulson (bass), Wayne Proctor (drums) en Jonny Dyke (organ/piano) van het succes van laatste langspeelplaat 'Exile & Grace'. Dit vierde album - gemixt door Chris Sheldon (Foo Fighters, Feeder, Therapy?) - bestormde zonder blikken of blozen zowel de Britse bluescharts als de algemene Britse albumcharts. En ook de Nederlandse pers was enthousiast. Zo zei Bluesmagazine : "Dit album biedt een onderscheidende, herkenbare sound en je merkt dat King King naar grote hoogte aan het groeien is.”