The Bruceband

Afbeelding
VOORVERKOOP
19.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 19:30 Aanvang 20:15

Deze show is verplaatst naar 02 oktober 2021. Dit vanwege de aanhoudende maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie. Hier staat onder andere vermeldt wat je kan doen mocht je niet op deze nieuwe datum kunnen.

 

The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft Europe's no.1 Springsteen Tributeband talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd. The Bruceband is gericht op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een echt Springsteen-concert aanwezig te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Deze band ademt Springsteen. Puttend uit het enorme Springsteen repertoire en de vele verzoeknummers, is  geen enkele show hetzelfde.

The Bruceband is met recht “as close as it gets”.

In 2020 pakt The Bruceband de handschoen op om een integrale uitvoering van Born To Run te brengen. The Bruceband heeft reeds eerder integrale uitvoeringen van albums van Springsteen vertolkt zoals “Born In The USA”, “Darkness on the Edge of Town” en een band interpretatie van het solo-album “Nebraska”. Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod.  Het worden zeker weer mooie shows met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.

 

Let op! Dit is het verplaatste concert van 22 mei 2020. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer info.