Silicå, Ignition & The Gamble

Afbeelding
do 16 mei
VOORVERKOOP
6.50
AVONDKASSA
8.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Deze avond nodigen wij acts uit die op P60’s Radar staan. Acts, die langzaam maar zeker uitgroeien tot sterren in hun veld, nemen tijdens dit evenement ons podium over om een fantastische show weg te geven. De acts die deze keer op P60’s Radar staan zijn:

Silicå
Silicå is een kwartet uit Amsterdam. Gevormd in 2022 als een groep vrienden met een gedeelde passie voor muziek. Silicå experimenteert met allerlei stijlen, waarbij ze zich laat inspireren door grunge, psychedelisch rock en shoegaze. Silicå maakt melodieuze en catchy psychedelische grunge, gekleurd door reverb en fuzz.

Ignition
Ignition is een metalband gevormd in 2021 in Aalsmeer. Na een jaar op te treden als coverband, zijn hun eerste singles, The Devious Demos, in 2023 uitgekomen en werken ze nu aan hun eerste album. Geïnspireerd door bands als Sepultura, Metallica en System of a Down, combineren ze ruige riffs, melodische leads, complexe drums, panische vocalen en sociaal bewuste/politiek gemotiveerde lyrics.

The Gamble
The Gamble is een energieke rockband, bestaand uit 4 jongeren uit de Haarlemmermeer. Het begon allemaal op de middelbare school met het spelen van covers uit voornamelijk de 70s en 80s, maar nu focust The Gamble op het schrijven van eigen nummers en het ontwikkelen van een eigen sound.