AVONDKASSA
8.00
zaal open 14:00Aanvang 14:30

Wij volgen het advies van het RIVM,  is momenteel dan ook besloten alle activiteiten van My Generation tijdelijk te stoppen. Dit is geldig voor de activiteiten van My Generationin het P60-café en de koor repetities. Overigens gaan de reguliere café-activiteiten van het Poppodium P60 wel door.

Zodra de activiteiten weer starten. maken we dit gelijk bekend. Heeft u vragen hierover dan kunt u contact met ons opnemen via mygeneration@amstelring.nl 

Op de dinsdagen zingen we in Amstelveen longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wil je graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, je bent hierin zeker niet de enige.

Het koor in Amstelveen is een initiatief van P60 en Amstelring Dagbesteding. Ze stellen tot doel senioren met elkaar te verbinden en de beeldvorming rondom ouderen positief te beïnvloeden. Niet alle ouderen willen (alleen) handwerken of klaverjassen. Mensen die net iets anders zoeken, zijn op deze middagen helemaal op hun plaats. Iedereen is welkom, de entree van het cultuurcafé is gratis.

De repetities zijn op dinsdagen, behalve de 1e van de maand. Dan kunt u aansluiten bij het Cultuurprogramma in het café van P60.

Wil je meedoen aan het koor? Dan kan je je opgeven via onderstaand mailadres. De kosten kunnen ter plekke, per keer betaald worden.

Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mygeneration@amstelring.nl of 06-22064255