VOORVERKOOP
23.50
AVONDKASSA
24.00
zaal open 17:30Aanvang 18:00

In verband met de aanhoudende maatregelen rondom Covid-19 is deze show verplaatst naar 14 september 2021. Kaartkopers ontvangen een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster Nederland met meer informatie en wat je kan doen mocht je niet kunnen op deze datum. Reeds gekocht tickets blijven gewoon geldig.


Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten. Ze brachten negen (!) albums uit en hebben over de hele wereld gereisd met hun theatrale hardrock show.In 2021 komen ze naar Amstelveen in het teken van hun 10e album: Killection. Deze volgt het misschien wel een van de meest controversiële albums van de band op - ‘Sexorcism’.

Wat je kunt verwachten van een Lordi show? Melodieuze heavy metal/rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is.

 

Let op, dit is het verplaatste concert van 29 maart 2020, welke later verplaatst is naar 16 februari 2021. Kaartkopers hebben bericht gehad via de e-mail van ticketingpartner Ticketmaster!