VOORVERKOOP
16.50
AVONDKASSA
17.50
zaal open 19:00Aanvang 20:00

In verband met de aangescherpte corona maatregelen wordt deze show verplaatst naar 15 januari 2021. Kaartkopers ontvangen een mail van Ticketmaster met meer informatie
Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk geldig voor deze nieuwe datum.

In een tijd waarin de tegenstellingen ook in Nederland alleen maar toenemen organiseert ZenSocial Productions in samenwerking met verschillende podia een nieuwe concertreeks onder de naam Reggae Against Racism. Reggaemuziek heeft  altijd een belangrijke rol gespeeld in het verbinden van mensen en is in 2019 op de lijst van immaterieel erfgoed van Unesco opgenomen vanwege de belangrijke bijdrage aan de internationale bewustwording over verzet tegen onrecht en onderdrukking via liefde en menselijkheid.

So let's get together and feel alright! Tijdens deze editie zullen niemand minder dan Empress Miriam Simone & The Noble Chanters optreden in P60 Amstelveen.

Empress Miriam Simone is een veelbelovende reggaezangeres en radio-dj uit Nederland met Surinaamse roots. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en werd beïnvloed door o.a. Mary J. Blige, Sade en Aretha Franklin. Sinds 2009 focust ze zich echter volledig op reggae en heeft sindsdien diverse singles, mixtapes en EP’s uitgebracht. Vanavond zal Miriam Simone nummers van haar nieuwste album “Amsterdam Revival”, ten gehoren brengen. Een heerlijke roots reggae plaat waarop ze o.a. samenwerkt met Jamaicaanse sterren als Capleton en Sizzla Kalonji. Het album is op alle digitale platforms beschikbaar.

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo word je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.

Eten in het P60 Café

Speciaal voor deze show toveren we onze dagmenu om tot de caribische keuken.  Voorafgaand aan ons Reggae Against Racism evenement zal er de mogelijkheid zijn om lekker een hapje te etenZenSocial Productions zal een heerlijke Caribische vega maaltijd bereiden.

Voor deze editie hebben we het volgende op het menu: Rijst vegetarische pom met gewokte groente, zoetzure komkommer, en spicy tempeh.

Prijs €10 per maaltijd. Wees er snel bij en reserveer nu i.v.m. beperkte beschikbaarheid. Reserveren kan via info@p60.nl of 020 – 345 3445.