Locatie Livestream vanuit P60zaal open 18:15Aanvang 18:30

Op de eerste zaterdag in maart, de vaste plek van de Fantasy Awards, wilde CeltCast ook nu terugblikken op het afgelopen jaar. Met de uitreiking van hun awards geven zij jaarlijks een pluim aan hen die kleur gaven aan de festivals en concerten in de Fantasy scene in Europa. Maar helaas zal het event, net als in 2020, wegens de gevolgen van Corona moeten worden doorgeschoven naar een zaterdag in juni.

Evengoed wilde CeltCast op zaterdag 6 maart een mooie avond verzorgen met geweldige live muziek in de P60 en dat is zeker gelukt! Binnen het brede genre dat Folk is, hebben ze hun blik op het verre, wilde Westen gericht en 'Sunfire' uitgenodigd hun onvervalste Bluegrass, Americana en Folk muziek naar Amstelveen te brengen. Met de Country en Americana band 'Brotherwood' in het voorprogramma is de perfecte match gevonden voor een thematische avond die je vanuit de woonkamer mee neemt naar vervlogen tijden in een nieuw jasje.

De optredens zullen worden omlijst door Alex van CeltCast, die de bands zal vragen hoe het hen in deze tijd vergaat en het laatste nieuws zal brengen over de Fantasy Awards in juni 2020 èn 2021.

De live uitzending van deze avond wordt aangeboden door de P60 in samenwerking met CeltCast en is voor iedereen gratis te bekijken. Voor wie in deze zware tijden de bands en/of de organisatie graag wil steunen, zullen mogelijkheden om te doneren worden aangeboden.

 

Bekijk de Stream

Gerelateerd
Gerelateerd