VOORVERKOOP
6.50
AVONDKASSA
6.50
zaal open 19:00Aanvang 19:30

Deze show is verplaatst 14 januari 2021. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.

The Cruz

Gevoerd door Rock ‘n Roll, Power Pop & Disco  brengt deze band uit Amsterdam altijd veel energie en power. Ze noemen hun eigen genre dan ook niet voor niks Hard Broadway Rock ‘n Power Disco Pop. Deze band heeft een groot contrast aan studiowerk opgenomen. De laatste 2 single's "Wishing It Was Friday" & "Let Me Get Out" doen denken aan Deep Purple, Mötley Crue en Queen. "Someone Said" lijkt daarentegen meer op ABBA en Billy Joel. 

Liefde, verlangen en erotiek worden gevonden als een zwevende schreeuw om hulp in Power Ballads. Disco en Funk knallen door de lucht in dansbare catchy popsongs. En elk mens op deze planeet wordt gegarandeerd verliefd op de mooiste, liefste, sexyste en meest getalenteerde meidengroep "The Cruz’ettes" met gouden stemmen als engelen. Een show van The Cruz zit vol drama, theatraal en overdreven showmanschap, waardoor de muziek tot zijn volle potentieel komt.

Anoray

Anoray is een nieuwe poprockartiest uit Nederland. De eerste single "All The Memories" werd uitgebracht op 24 juli 2020. Ze begon al te zingen voordat ze kon praten, haar zang werd een obsessie en kort na de leeftijd van 16 trad ze toe tot haar eerste band en perfectioneerde ze de vaardigheid om liedjes te schrijven met een akoestische gitaar en haar zang. Toen ze twintig was, ging ze solo en daarom Anoray. Geïnspireerd door bands als Foo Fighters, Arctic Monkeys, LP en Heart besloot ze de richting van poprock in te gaan. Door samen met songwriter, instrumentalist en producer Julius Miller rocknummers te schrijven, inspireert Anoray met een pakkende melodieën om een ​​community te creëren die zich thuis voelt bij haar muziek.