P60 Soul Experience

Details

Datum:
25-06-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Soul

Altijd al een grote show willen spelen in een poppodium? Altijd al willen weten hoe het is om met andere muzikanten samen te spelen? Ben jij een zanger(es) of instrumentalist? Dan is dit je kans! Soul Experience is een samenwerking tussen P60 en Twenty Something, waarin samen met Amstelveense talenten (jullie dus!) een volledige show in elkaar wordt gezet. In dit optreden zullen er uitdagende soulnummers, bekend en minder bekend, op het podium van P60 gespeeld worden.

Dit is de ideale kans voor de (jonge) muzikant die live ervaring op wil doen. Naast het ontwikkelen van je muzikale kennis zullen we werken aan samenspel, podiumpresentatie en het tackelen van lastigere nummers. Ook zullen we aandacht besteden aan het efficiënt repeteren en natuurlijk de uitvoering zelf.

Voor dit project zijn we op zoek naar zangers/zangeressen, gitaristen, drummers/percussionisten, bassisten, toetsenisten en blazers die in mei en juni 7 weken lang willen repeteren om een strakke soul show neer te zetten op 25 juni in P60. De show zal aan de vooravond van het Stadspleinfestival zijn en gezamenlijk wordt hier een groot feest van gemaakt.

Om een inschatting te kunnen maken van waar we je het beste in kunnen ondersteunen vragen wij iedereen een klein filmpje van zichzelf in te sturen. Dit hoeft geen Virtual Reality 3D HD opname te zijn, dit mag gewoon een klein filmpje zijn, gefilmd met je mobiel maar zorg wel dat het geluid te horen is. Dit filmpje is volledig anoniem en het is alleen om ons een idee te geven wat je al kan en hoe wij je naar het volgende niveau kunnen helpen!

Save the date! De show zelf vindt plaats op zaterdagavond 25 juni en is een van de hoogtepunten in de aanloop naar het Stadspleinfestival!

Geinteresseerd? Meld je nu aan en stuur een mail met info over wie je bent, welk instrument je speelt en een (kort) filmpje naar SoulExperience@P60.nl.

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links