NH Pop zoekt Projectleider!

gepubliceerd op: 4 aug 2019

NH-Pop is de koepelorganisatie voor de Noord-Hollandse popmuziek. Met diverse activiteiten wil het de kwaliteit van de popscene in Noord-Holland versterken. Door kennisoverdracht en activiteiten te ontwikkelen is NH-Pop intermediair tussen muzikanten, zalen, overheid en politiek.

Met het project “op Sleeptouw” gaat NH-Pop door de hele provincie Noord-Holland activiteiten op het gebied van talentontwikkeling ontwikkelen. De basis van dit project bestaat uit ervaren artiesten die talentvolle muzikanten ondersteunen. Met workshops, masterclasses en showcases worden de talenten ondersteund in hun ontwikkeling. De voorbereidingen van het project staat gepland voor eind augustus 2019, afronding in mei 2020. Om dit in goede banen te leiden is NH-Pop opzoek naar een Projectleider op freelance basis.

Vind alles over de vacature hier.

Over 'Op Sleeptouw'

Duycker (Hoofddorp), Victorie (Alkmaar), Patronaat (Haarlem), Manifesto (Hoorn), P3 (Purmerend), Flux (Zaandam), Vorstin (Hilversum), PX (Edam-Volendam) en P60 (Amstelveen) dragen acts voor die geselecteerd kunnen worden voor Op sleeptouw. Met behulp van de ondersteuning van NH-Pop krijgen de acts/artiesten de kennis en middelen in handen om regie te voeren over de ontwikkeling van hun eigen act.

De geselecteerde acts krijgen 1 op 1 coaching van hun Masters op een aantal vaardigheden die aansluiten op hun ontwikkelingsvraag. Het kan daarbij gaan om; techniek, podiumpresentatie, improvisatie en samenspel, maar ook om onderwerpen als marketing, uitbrengen van muziek, juridische en zakelijke aspecten. Waar nodig worden coaches ingehuurd voor specifieke ondersteuning De coaches kunnen dan ook per act verschillen en wisselen gedurende het traject.

Voor meer informatie kun je terecht op onze facebookpagina en website www.nhpop.nl.
Mail jouw cv met motivatiebrief voor 15 augustus 2019 naar vacature@nhpop.nl.
Voor vragen over de functie kun je terecht bij projectleider Rob Kuiphuis (rob@nhpop.nl )

 

Meer nieuws