Crafts & Cocktails

Afbeelding
wo 1 mei
Café open 19:30 Aanvang 20:00

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens ons "Crafts & Cocktails" evenement in het P60 Café!

  • Laat je Creativiteit Stromen: Maak je klaar om je onder te dompelen in een wereld van DIY plezier! Van schilderen tot collages maken, het maken van een zine tot haken tot het inkleuren van mandala's, onze diverse knutselstations bieden iets voor elke artistieke stroming. Of je nu een ervaren schilder bent of graag voor het eerst haken (crochet) wilt proberen, we nodigen je uit om plezier met ons te hebben tijdens deze avond vol creativiteit & cocktails.
  • Sip & Socialize: Geniet van onze selectie cocktails, vakkundig bereid door onze lieve barpersoneel. Kies voor P60’s originele cocktail "het Stannetje" of kies een van de andere heerlijke cocktails op onze menukaart.
  • Ervaar de Magie: Laat je onderdompelen in de magie van "Crafts & Cocktails" terwijl je contact maakt met mede-creatieveling, tips en trucs deelt, en geniet van de positieve vibes van het creëren van iets echt unieks. Of je nu je eigen werk meebrengt om af te maken of in een nieuw project duikt met de materialen die worden verstrekt, elk moment is doordrenkt van creativiteit en inspiratie.

Of je nu alleen komt, een vriend meeneemt, of een groepsuitje organiseert, "Crafts & Cocktails" belooft een avond vol creativiteit, community en viering.

Tot dan!