P60 is niet alleen geschikt voor concerten, het is ook een ideale lokatie voor evenementen. P60 bestaat uit diverse ruimtes, van groot tot klein, en heeft zowel horeca, audiovisuele techniek en vakkennis in huis. Daardoor is bijna alles mogelijk. Een receptie, presentatie, bedrijfsbijeenkomst, een congres of een feestje: P60 is voor elk evenement geschikt. 

DE RUIMTES

P60 bestaat uit diverse vertrekken, elk met een eigen karakter, die zijn verdeeld over drie verdiepingen. Alle ruimtes zijn te huur, zowel los als ook in combinatie met elkaar. Of er nu 50 mensen komen of 800, wij zijn er op ingericht. 

Grote zaal

De grote zaal bevindt zich op de tweede verdieping en bestaat uit een vast podium, een ruim balkon en twee bars. Met een capaciteit van 600 staanplaatsen of 225 zitplaatsen is deze zaal geschikt voor grotere evenementen. 

Kleine zaal ( Suite)

Een etage lager, op de eerste verdieping, ligt de kleine zaal. Ook deze ruimte beschikt over een ingebouwde bar en 's avonds geeft de glazen pui een prachtig uitzicht over het Stadsplein. De kleine zaal heeft een capaciteit 80 staanplaatsen of 50 zitplaatsen. 

Café

Het café bevindt zich op de begane grond. Eigentijds, sfeervol en voorzien van een professionele keuken is deze splitlevel ruimte voor zeer verschillende gelegenheden geschikt. Met 100 staanplaatsen of 70 zitplaatsen is er ook aan ruimte geen gebrek. 

Workshopruimtes

Wij hebben aan de Volksuniversiteit een goede buur. De 26 leslokalen van de academie zijn volledig ingericht en ideaal voor workshops en cursussen. Beide gebouwen staan via de grote zaal in verbinding met elkaar. P60 kan mooi als plenaire ruimte dienen.

TECHNIEK, HORECA EN ENTERTAINMENT

Techniek

P60 beschikt over een hoogwaardige geluidsinstallatie, een omvangrijke lichtinstallatie en uitgebreide mogelijkheden om evenementen met beeld te ondersteunen. Alle techniek wordt door ons gekwalificeerde personeel bediend. Uiteraard op de dag van het evenement zelf, maar het is ook mogelijk hen al te betrekken bij de voorbereiding. Bijvoorbeeld voor het ontwerpen van beeldmateriaal. Klik hier voor een compleet overzicht van de technische capaciteit van P60. 

Horeca

Naast vier volledig ingerichte bars beschikken wij over een eigen keuken en hebben we koks in dienst. Daarnaast werken we samen met diverse cateringbedrijven. Hapjes, lunches, maaltijden of complete thema buffetten zijn mogelijk. 

Entertainment

Als gevestigd speler in de culturele wereld hebben wij goede contacten met diverse grote boekingsbureaus. Ook bij een verhuur maken we graag gebruik van dit netwerk. Een presentator, spreker, dj of een band boeken wordt zo een stuk makkelijker.  

Bereikbaarheid

P60 in Amstelveen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De A9 (afrit 5) ligt op een steenworp afstand en de parkeergarage staat praktisch naast P60. Het busstation, aangesloten op het nachtnet van Connexxion en GVB, houdt zich op 5 minuten lopen van P60 op.

Contact

Neem voor meer informatie en aanvragen contact op met Helma Wiebrecht. Mail haar via helma@p60.nl of bel 020-3453445. Tot ziens!