Over deze show

Tim Knol is woensdag 19 mei te gast in de eerste editie van Muzikale Voetsporen in P60 in Amstelveen en zal zijn grote held Neil Young eren. Host Martin Kuiper zal de singersongwriter uit Hoorn ruim een uur lang interviewen over de Canadese songwriter, waarna Knol een half uur eigen nummers en nummers van Young zal spelen. “Neil Young is een groot voorbeeld voor me en heeft zowel met zijn akoestische als zijn elektrische werk veel invloed op mij gehad!”

Welkom in onze digitale zaal!

Je kijkt mee naar het livestreamconcert van Muzikale Voetsporen: Tim Knol eert Neil Young. Deze stream is hier op de dag van de show terug te vinden.

We hebben nog even wat praktische informatie voor je op een rijtje gezet:

  • Voor de livestream heb je een wachtwoord nodig. Deze ontvang je wanneer je een ticket aanschaft via onze website. Je ontvangt dan een betalingsbevestiging waar je dit wachtwoord kan vinden. Zowel in de mail zelf, als in de bijgevoegde ticket. Dit zijn jouw persoonlijke inloggevens, deel ze dus met niemand anders.
  • We adviseren de livestream te bekijken via je PC, laptop of tablet voor de beste ervaring. We raden het af om de stream via je telefoon te bekijken.
  • Zorg voor een goede internetverbinding om de livestream in de beste kwaliteit te bekijken.

De show streamen naar je TV? Dit is niet mogelijk via je telefoon. Andere opties zijn:

  • Chromecast: Stream via je laptop naar je TV. Hiervoor download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie hierover vind je hier.
  • HDMI-Kabel: Sluit je laptop aan op je TV met een HDMI kabel.

We wensen je heel veel plezier bij deze show!

 

Livestream