Alle workshops

Zanglessen voor leerlingen van alle leeftijden in privé- en groepsverband: van beginner tot professional en in alle muziek genres.

Bekijk de agenda

De Workshop

In 2012 richtte zangcoach Joke van der Hoek zangschool The Voice Factory op. Door haar enthousiasme en kwaliteit heeft ze al vele kids en tieners in de leeftijd 6-21 jaar, gestimuleerd om hun schroom aan de kant te zetten en hun talenten ten toon te spreiden. Met de leuke groeps- en privelessen die zij in P60 geeft weet ze het beste uit haar leerllingen te halen. Zangschool The Voice Factory is dan ook DE plek waar passie & talent voor muziek samenkomen!

Wie is Joke van der Hoek?

Als afgestudeerd zangdocente geeft Joke sinds een aantal jaren privé-lessen aan beginnende en gevorderde zangers en zangeressen van alle leeftijden. Na het afronden van haar opleiding aan het conservatorium heeft ze aan het conservatorium van Utrecht als gastdocente gewerkt. Haar stijl kenmerkt zich door aanstekelijk enthousiasme en gedegen vakkennis. In 2009 en 2011 bekwaamde Joke zich in de zangmethodes EVT en CVT.

Info & Aanmelden

Voor meer informatie over het lesverband, de tarieven en aanmelden kun je terecht op de website van The Voice Factory: www.thevoicefactory.nl

 

Workshops