LIVE CHAT

Welkom in onze digitale zaal!

Je kijkt mee naar het livestreamconcert van Reggae Against Racism: Empress Miriam Simone. 

We hebben nog even wat praktische informatie voor je op een rijtje gezet:

  • Voor de livestream heb je een wachtwoord nodig. Deze ontvang je wanneer je een ticket aanschaft via onze website. Je ontvangt dan een betalingsbevestiging waar je dit wachtwoord kan vinden. Zowel in de mail zelf, als in de bijgevoegde ticket. Dit zijn jouw persoonlijke inloggevens, deel ze dus met niemand anders.
  • We adviseren de livestream te bekijken via je PC, laptop of tablet voor de beste ervaring. We raden het af om de stream via je telefoon te bekijken.
  • Zorg voor een goede internetverbinding om de livestream in de beste kwaliteit te bekijken.
  • De show streamen naar je TV? Dit is niet mogelijk via je telefoon. Andere opties zijn:
    • Chromecast: Stream via je laptop naar je TV. Hiervoor download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie hierover vind je hier.
    • HDMI-Kabel: Sluit je laptop aan op je TV met een HDMI kabel.

We wensen je heel veel plezier bij deze show!

Over deze show

Empress Miriam Simone is een veelbelovende reggaezangeres en radio-dj uit Nederland met Surinaamse roots. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en werd beïnvloed door o.a. Mary J. Blige, Sade en Aretha Franklin. Sinds 2009 focust ze zich echter volledig op reggae en heeft sindsdien diverse singles, mixtapes en EP’s uitgebracht. Vanavond zal Miriam Simone nummers van haar nieuwste album “Amsterdam Revival”, ten gehoren brengen. Een heerlijke roots reggae plaat waarop ze o.a. samenwerkt met Jamaicaanse sterren als Capleton en Sizzla Kalonji. Het album is op alle digitale platforms beschikbaar.