Sirenia + Tyr + Unleash the Archers + supports

Details

Datum:
23-11-2016
Zaal open:
18:30
Aanvang:
19:00
Genre:
Heavy

Sirenia is het kindje van Morten Veland, die in de jaren ’90 medeoprichter was van Tristania. Veland wordt gezien als één van de meest legendarische muzikanten binnen het gothic metal genre. Zijn intentie met Sirenia was om zijn songwriting naar het volgende level te brengen en dat heeft hij zeker bereikt. Sirenia klinkt als een mix van gothic metal en rock met een snufje klassieke orkestraties en een vleugje extreme metal.

Inmiddels is de band toe aan hun achtste album. Echte fans kunnen 11 november vast omcirkelen in hun agenda, want dan komt de band met nieuwe plaat 'Dim Days of Dolor' op de proppen. Check hier alvast de gelijknamige single, inclusief nieuwe video en mét nieuwe zangeres Emmanuelle Zoldan. Hun laatste Europa tour is maar liefst zeven jaar geleden, dus fans kunnen in hun handjes knijpen nu Sirenia eindelijk terug is met een knallende headline show, vol met klassiekers en nieuw materiaal!

Ook Tyr behoeft eigenlijk geen introductie meer in Europa. In 2013 tourde de band mee als support van Finntroll en verdiende zichzelf de naam van publiekslieveling met hun mix van viking en folk metal.

Canadese power metal band Unleash the Archers zal de support rol vervullen vanavond. De band’s populariteit stijgt met immense snelheid! Binnen tien maanden werden hun twee meest recente video’s meer dan 2.3 miljoen keer bekeken. Deze tour zal hun Europa debuut zijn.

Om de zaal lekker op gang te krijgen zullen de Letlandse/Amerikaanse expats Relicseed en het Zwitserse Xaon openen.


P60 Café

Ons café is vanaf 17.30 uur geopend voor een drankje en een stevige hap. Het café wordt omgetoverd tot een snacklocket met patat, kroket, kaassouffle, frikandel en hotdogs. Daarnaast hebben we voor € 10,- een daghap: beefburger met friet en salade (ook vegetarisch verkrijgbaar) 

 

Reserveren is niet mogelijk, je kunt gewoon binnenlopen.

Like P60 Café!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links