Legion of The Damned + Supports

Details

Datum:
21-10-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Heavy

Supports: Cliteater & Sisters of Suffocation

Legion of the Damned bestaat sinds debuut Malevolent Rapture in 2006, alweer 10 jaar! Met klassieke songs als 'Bleed for Me', 'Werewolf Corpse' en 'Legion of the Damned' zullen ze hun jubileum vieren door een aantal exclusieve shows in Nederland te doen. Dit zal een exclusief eenmalig event zijn. Mis ze niet, de meesters van de thrash metal die al eerder het podium deelde met bands als Sepultura, Amon Amarth, Obituary, Behemoth, Cannibal Corpse, Kataklysm, Flotsam&Jetsam, Kreator and Celtic Frost. Bovendien wil Legion of the Damned hiermee ook het old-school club toeren door Nederland  terug brengen, zoals dat veel vaker gebeurde in de jaren ’90.

Bandleider en zanger Maurice Swinkels: “We hebben er erg veel zin in. De eerste keer dat Legion of the Damned door Nederland toert. Meestal spelen we in Nederland op festivals of een show tijdens een tournee. Alles heeft te maken met ons 10 jarig jubileum. Daarnaast denken we veel terug aan de jaren 90, waarin het heel gewoon was voor Nederlandse metal bands om door Nederland te toeren, denk bijvoorbeeld aan de bekende “Dutch Metal Nights” uit 1998. We willen hiermee de oude vibe een beetje terug laten komen! We gaan dit eenmalig doen, dus zorg dat je erbij bent! Samen met Cliteater en Sisters of Suffocation maken we er een complete avond. Het gaat een waardevolle speciale avond worden met veel gezelligheid, bier en een hoop herrie!”

Cliteater, ofwel de grind helden uit Helden (Li)! Met maar liefst 6 albums op hun naam komen ze de avond voorzien van een dikke, vette, zware pot grind met een flinke dosis humor. Zoals ze zelf zeggen:  “Stay loyal to the clits, drink beer, smoke hand-rolled tobacco and eat meat!!”. Komt dat zien!

Sisters of Suffocation is een veelbelovende jonge death metal band uit Eindhoven. De band die volledig uit meiden bestaat maakt sinds hun oprichting in 2014 al snel naam in de scene. De EP  'Brutal Queen' die dit jaar uitkwam werd dan ook goed ontvangen in de media!

Diabolica Sonis Dinner Deal

Reserveer nu voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Naar een concert in P60? Kom dan vooraf tafelen bij het P60 Café en kies voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Met deze dinner deal eet je voor €10 je buikje rond. Een overheerlijke beefburger staat voor je klaar, vanzelfsprekend geserveerd met huisgemaakte friet. (Eventueel ook vegetarisch te bestellen!). Het rundvlees komt van een kleine, lokale boerderij en samen met oude kaas, augurk, ketchup en joppiesaus kan dit met recht de smeuïgste burger van Amstelveen genoemd worden!

Maar voor de fijnproevers valt er ook genoeg te kiezen: Bekijk hier het menu van deze maand, bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

 

Beefburger

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links