Nuclear Devastation, PPTA, Wraak

Details

Datum:
08-07-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Heavy

Amsterdamse metal/punk band Nuclear Devastation laten een vernieuwend donker en chaotisch geluid horen, dat Zweedse death metal, thrash metal, crustpunk en blackened hardcore combineert. Begonnen in 2010 als jonkies die hun idolen nastreefden, heeft de band nu hun eigen stijl aan de muziek toegevoegd. Deze nieuwe invloeden hebben geleid tot een meer nihilistische en zelfdestructieve muziekstijl. Live voert de band rituelen uit met een rauwe kracht die het publiek een shot adrenaline zal geven. Deze einzelgängers spelen een mix van energieke riffs, genadeloze d-beats en een maalstroom van screams die de luisteraar meezuigt in obscuriteit. Momenteel werkt Nuclear Devastation aan hun eerste volledige album, waarvan de release later dit jaar op de planning staat.

Support: PPTA + Wraak 

In de pauzes tussen de bands en na de laatste band zal DJ MorticiaN de oren strelen met een heel scala aan zwarte metalen.


Diabolica Sonis Dinner Deal

Reserveer nu voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Naar een concert in P60? Kom dan vooraf tafelen bij het P60 Café en kies voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Met deze dinner deal eet je voor €10 je buikje rond. Een overheerlijke beefburger staat voor je klaar, vanzelfsprekend geserveerd met huisgemaakte friet. (Eventueel ook vegetarisch te bestellen!). Het rundvlees komt van een kleine, lokale boerderij en samen met oude kaas, augurk, ketchup en joppiesaus kan dit met recht de smeuïgste burger van Amstelveen genoemd worden!

Maar voor de fijnproevers valt er ook genoeg te kiezen: Bekijk hier het menu van deze maand, bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

 

Beefburger

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links