ZEUS + The Twist (support)

Details

Datum:
11-11-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Heavy

In 2003 werd ZEUS opgericht door Jeroen van Koningsbrugge (zang), Paul Jansen (drums) en Roy Jansen (gitaar). Een jaar later voegt Bob Gerritsen (bas) zich bij de bezetting. De band mag haar eerste show spelen in New York’s wereldberoemde rockclub CBGB’s eind 2004.

Het debuutalbum 'Bad Signs', uitgebracht in 2005, werd zeer goed ontvangen. De plaat laat een heavy rock en stonergeluid horen en werd geproduceerd door Marcel van de Vondervoort (Astrosoniq). Na twee jaar lang touren en schrijven brengt ZEUS haar tweede plaat uit genaamd '07'. Dit keer laat de band een uiteenlopende mix van heavy grunge, stoner en zelfs doom horen.

Als Bob Gerritsen in 2009 naar Zwitserland emigreert en Jeroen van Koningsbrugge kampt met een overvolle tv-agenda, besluit ZEUS een lange pauze in te lassen. De band speelt enkel één benefietconcert en schrijft het instrumentale thema voor politieserie Smeris.

ZEUS neemt na deze reeks concerten afscheid als band. Dit is de op één na laastste show, mis het niet!

Support Act // The Twist

The Twist is een rockband zoals ze ooit bedoeld zijn. Hard, vuig en sexy. Ondanks dat deze jongens nog erg jong zijn, beschikken ze alle drie over een flinke hoeveelheid passie en weten ze dondersgoed hoe ze een tent op z'n kop moeten zetten! Stevige maar pakkende riffs, gecombineerd met strakke grooves en snoeiharde drums zijn samen met een rauwe rockstem de basis van de sound van deze drie heren. De rockmuziek is tegenwoordig in een diepe winterslaap terechtgekomen, vandaar dat deze jongens opgestaan zijn om met een verhittende show de kou weg te jagen en de rockmuziek weer tot leven te wekken!

JACK FRIDAY
Volgens de traditie krijgt iedere medewerker van de Jack Daniel’s distilleerderij op vrijdag een fles Jack Daniel’s mee naar huis. Als eerbetoon zetten wij deze traditie voort en belonen wij onze vrienden met een Jack & Cola voor een speciale prijs en de juiste muziek. Because you earned it!

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links