Local The Night

Details

Datum:
12-05-2016
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Genre:
Divers

Vanavond de tweede editie van de vernieuwde Local The Night, ook deze keer een heerlijke mix van stijlen. De bands die op Local The Night spelen strijden om een plek op Local XXL op 24 juni. Wil je hier meer over weten of wil je meedoen? Klik hier voor meer informatie over Local XXL

Mr Dark Horse is het alter ego van songwriter Ruud van Diepen, afgestudeerd drummer aan het Conservatorium van Amsterdam, die in 2010 achter zijn drumstel vandaan kroop om als frontman zijn zelfgeschreven songs te vertolken. In 2011 won hij, toen nog onder de naam Klawash, de Grote Prijs van Lutjebroek (GPvL). Beinvloed door Silverchair, Incubus, Tool en The Mars Volta houdt de muziek ergens het midden tussen pop, grunge en progressieve metal.

Waltris is een zeskoppige alternatieve rockband die invloeden uit vele hoeken van de popmuziek laat samenkomen in de introspectieve teksten van zanger Wally. Dit resulteert in songs die kunnen raken, met zowel een haast moederlijke tederheid als met een doorgewinterde pragmatiek.

April Rose is een Haarlemse band die Pop/Rock nummers maakt. Soms zijn de teksten recht door zee, soms erg poëtisch. Maar altijd catchy!

Hammer of Dawn uit Amsterdam speelt heavy/groove/trash metal. Met zanger Martin Passchier, drummer Lloyde Rode, Boris van Son en Robin Bosman op de gitaren en bassist Nikolai Bijlsma.

Powered by P60 Plugt Uit Stage:

Below Home is een akoestisch duo bestaande uit Romy Laarhoven (zang) en Mike Veenhof (gitaar). Hun gedeelde liefde voor Country/Western en Blues muziek heeft deze twee doen besluiten de krachten te bundelen, en in navolging van hun helden mooie en pure muziek te maken. De leeftijd is er misschien nog niet naar van deze jonge muzikanten, maar er zit zeker eelt op de ziel. De muziek is hun taal, het podium hun thuis.

Het vernieuwde Local The Night concept wordt vanavond voor de tweede keer gepresenteerd. Tijdens de change-overs zullen singer-songwriters optreden op de Powered by P60 Plugt Uit stage.

De afgelopen jaren is Local The Night in P60 voor meerdere lokale bands de opstap geweest naar groot succes. Acts worden gescout voor voorprogramma’s in onder andere P60 en komen in contact met andere bands om samen mee op te treden. Local The Night is daarom een prima manier om te netwerken, podiumervaring op te doen en meer optredens te genereren.

Aanmeldingen zijn altijd welkom, in alle genres. Van singer-songwriter tot metal, van hiphop tot hardrock. Als jij ook op het podium wil staan, mail dan naar Local[@]P60.nl.

Local Dinnerdeal Special

Reserveer nu tickets voor de Local Dinnerdeal Special!

Met deze dinnerdeal heb je al voor €10 een hoofdgerecht. Kies uit één van onze overheerlijke burgers met huisgemaakte friet, kipsaté of een ander gerecht van onze kaart!
Voor €17,50 heb je een driegangenmenu: kies uit de voor-, hoofd- en nagerechten die op onze kaart staan!

Bekijk hier het menu van deze maand, bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

Gerelateerd

za 27 okt
20:00
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 17.50
za 24 nov
22:30
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 10.00
do 29 nov
20:00
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 15.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links