Cesair (NL) + Rastaban (BE) + La Horde (BE)

Details

Datum:
03-12-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Heavy

Cesair // NL Epic Folk & Mythic Music
Sinds de mens heeft leren spreken, zijn verhalen van generatie op generatie verteld, en uiteindelijk hebben de legendes talloze epische liederen voortgebracht. Het is ook deze traditie die ten grondslag ligt aan de muziek van Cesair. De band brengt de verhalen ten gehore die vertellen over het leven van de gelijknamige Cesair, een mythologische prinses die 5000 jaar geleden de wereldzeeën bevoer. De bandleden zetten haar verhaal, gevangen in de woorden van romantische zielen, over in unieke en originele muzikale composities, uitgevoerd op een breed arsenaal aan instrumenten. Het culturele, spirituele en historische erfgoed van de Occidentaalse en Oriëntaalse volkeren komt samen in hun muziek, die zich laat beïnvloeden door zowel oosterse klanken en ritmes als traditionele en moderne Europese folkmuziek. Cesair nodigt je uit om mee te reizen door een wereld van tijdloze avonturen en sprekende personages, en om deel uit te maken van een oneindig verhaal.

Rastaban // BE Tribal Folk 
Rastaban is een tribal folkproject met een unieke mix van traditionele folkmelodieën, tribal klanken en wereldmuziektinten. Hun muzikale inspiratie halen ze uit de traditionele Keltische en Scandinavische liederen, Franse middeleeuwse klanken, melodieën uit de Balkan, oriëntaalse muziek, trance en tribal ritmes van vele oer-culturen van over de hele wereld. Dit alles gecombineerd met de energie die ze meegenomen hebben van hun eerdere rock, folk en metal projecten. Rastaban nodigt uit om te dansen, je emoties te delen en om een plekje te creëren in je dagelijkse routine om het leven te vieren met hun gevoelige en energieke muziek.

La Horde // BE Folk Trad Déjanté
Sinds het bestaan van de mensheid heeft de mens de behoefte gehad om te feesten. En feesten betekent natuurlijk muziek, zingen, dansen en lachen! Vanuit dat idee is de band ‘La Horde’ ontstaan: om zo dicht mogelijk bij het publiek te zijn en samen het feest te vieren, zij het op het podium, op de straten of in de pub. La Horde is vooral een groep oude vrienden, gevestigde muzikanten met verschillende genres zoals blues, rock, klassieke muziek, koormuziek, heavy metal en new wave. De mannen hebben hun krachten gebundeld voor een feestelijk folkproject. Vanuit dat idee is het snel gegaan: ideeën werden gecombineerd, verrassende covers verzameld en bijzondere nummers zelf geschreven. Het was een kwestie van tijd, enkele shows en als laatste ingrediënt: het publiek. Nu is het feest, La Horde is er!

 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links