Heavy Metal Maniacs

Details

Datum:
24-09-2016
Zaal open:
15:30
Aanvang:
16:00
Genre:
Heavy

Op de zaterdag gaan we er meteen hard tegen aan met Iron Kobra, deze ”Cult Of The Snake” uit Duitsland maakt heavy metal alsof ze rechtstreeks uit de 80's gestapt zijn. Beter dan met deze band en een biertje kan je de zaterdag niet beginnen.

Een andere nieuwkomer is de Spaanse Frenzy. De band met oud leden van onder anderen Steel Horse heeft in haar korte bestaan een geheel eigen geluid gecreëerd en zal ons overspoelen met hun superstrakke 'Frenetic Metal'.

Maak plaats voor de zonen van Thor, met trots presenteren wij Iron Thor. Deze heersers van de toendra komen gevuld met kwaad P60 bestormen voor een groots eerbetoon aan de Goden.

Bijkomen is er vandaag niet bij, want na Iron Thor verovert het Engelse Salem het podium. Deze band behoeft eigenlijk geen introductie, sinds 1979 maakt Salem NWOBHM zoals NWOBHM bedoeld is.

We kunnen vol trots zeggen dat we het legendarische Savage op het podium hebben staan. Deze NWOBHM band, bekend van nummers als Let It Loose en Dirty Money is veel als inspiratiebron genoemd. Gefluisterd wordt dat zonder Savage Metallica niet eens bestaan had.

3 jaar geleden kon de show van het Zweedse RAM helaas niet door gaan. Gelukkig zijn de ijzeren titanen terug om te laten zien dat Zweden anno nu klaar staat om de toekomst van heavy metal te veroveren.

Mean man Chris Holmes komt het festival afsluiten. Voor het eerst in Nederland te zien op het heavy metal maniacs festival komt ex-W.A.S.P gitarist Mean Man Chris Holmes laten zien dat hij het nog steeds in zich heeft. Uiteraard zal de man de klassiekers van WASP spelen en zal daarbij ook zijn eigen nummers ten gehore brengen.

Klik hier voor meer informatie en de line-up van de Heavy Metal Maniacs Festival vrijdag op 23 september!

 

Heavy Metal Maniacs Snackloket

Aangezien Heavy Metal Maniacs Festival al om 16:00 begint en tot in de avond doorgaat, wordt het P60 Café voor de gelegenheid omgedoopt tot snackloket!

Vanaf 16:00 kun je hier terecht voor kroketten, kaassoufflés, frikadellen en heerlijke patat!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links