Winston Francis + Rude Rich and The High Notes

Details

Datum:
18-03-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Ska/Reggae

Support: The Uppertones

Dubbele CD presentatie van Winston Francis en Rude Rich and The High Notes!

Just in time, the soul in ska. Zo is het maar net. Het rolt makkelijke van de tong, in het gehoor en als eindbestemming van de ziel. Just in time a journey from ska to reggae. Dat is het nieuwe album van de legendarische Winston Francis, opgenomen in Amsterdam en gemixt in België (Pum Pum Hotel) in  samenwerking met Rude Rich & The High Notes. Dit album zit vol met ska, rocksteady & reggae zoals je gewend bent van ‘Mr Fix It’ Winston Francis. 

De in 1948 geboren Jamaicaanse legende is wereldwijd een absolute grootheid in de JamaicanJazz. Zo heeft hij samen gewerkt met o.a. Bob Andy, Dennis Brown en ‘the one and only’ Robert Nesta ‘Bob’ Marley! Ook in Europa is hij niet onopgemerkt gebleven: UB40 heeft op het legendarische ‘Labour of Love’ album ‘Mr Fix It’ gecoverd. Zelfs met zo’n staat van dienst zegt hij: “This is just the beginning!”

Rude Rich and the High Notes behoeven eigenlijk geen introductie, al vele jaren zijn zij wereldwijd geliefd om hun authentic ska, rocksteady & early reggae, met de vetste sound. In 2013 is de bezetting van de band veranderd maar hiermee zal de originele Rude Rich sound niet verloren gaan. Met dit nieuwe Rude Rich concept blijft de ‘60s en 70s reggae hoog in het vaandel staan en tillen ze dit naar een hoger niveau. In het zeventienjarig bestaan van Rude Rich and the High Notes zijn vele albums opgenomen; onder anderen met ‘the King of Ska’ Mr. Derrick Morgan, Rico Rodriguez en Winston Francis. Tijd voor een nieuw hoofdstuk met tijdloos goeie Jamaicaanse dansmuziek om iedereen overal te laten genieten! 

The Uppertones is een ijzersterk trio dat met trombone, zang, piano en drums de Jamaicaanse ’50s sound een nieuw leven geeft. Verwacht Jamaican boogie, calypso en mento gemixt met een flinke dosis swing. Vergeet je dansschoenen niet want de sound van deze mannen zorgt direct voor een bruisend feest.

Volgens de traditie krijgt iedere medewerker van de Jack Daniel’s distilleerderij op vrijdag een fles Jack Daniel’s mee naar huis. Als eerbetoon zetten wij deze traditie voort en belonen wij onze vrienden met een Jack & Cola voor een speciale prijs en de juiste muziek. Because you earned it!

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Gerelateerd

zo 30 sep
20:00
Genre -
Ska/Reggae
Ticket vvk -
€ 20.00
za 06 okt
20:00
Genre -
Ska/Reggae
Ticket vvk -
€ 17.50
vr 30 nov
20:30
Genre -
Ska/Reggae
Ticket vvk -
€ 22.50
vr 05 apr
20:00
Genre -
Ska/Reggae
Ticket vvk -
€ 18.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links