Café Programma

P60 Café Woensdagen

Elke woensdag hebben we een speciaal programma in het immer gezellige P60 Café. Zo is er maandelijks een Open Mic & Jamnight, een Gamenight en een Plugt Uit avond. Ook is er geregeld een salsa avond, een Pubquiz en een Karaokenight. 

 

 // Open Mic & Jam Night

Samen muziek maken is leuker dan alleen! Kom een avond langs op de Open Mic & Jam Night in het P60 Café. Onder het genot van een drankje is dit de uitgelezen kans om eens met andere muzikanten te kunnen spelen. De jamsessie wordt iedere maand geleid door een andere band. Er is een backline aanwezig, dus je hoeft alleen je eigen instrument mee te nemen. Mocht je het podium liever voor jezelf of je eigen band hebben, stuur dan een mailtje naar joost@p60.nl, dan kunnen we je inplannen voor de Open Mic.

// Gamenight
Heerlijk samen met je vrienden op de woensdagavond even niets anders doen dan spelletjes en een drankje? Dan zit je bij P60 op de juiste plek! Elke tweede woensdag van de maand hebben we Gamenight in P60 Café. Iedere maand wordt weer een leuk thema verzonnen, dus houd de website in de gaten voor de aankomende edities.

// P60 Plugt Uit
We trekken de stekker er uit voor P60 Plugt Uit! Iedere editie heeft een nieuwe artiest die (semi-)akoestisch hun repertoire komen vertolken. De artiesten worden van tevoren bekend gemaakt per editie, blijf de website of Facebook dus checken! Wil jij een keer op Plugt Uit spelen? Stuur dan een mailtje naar joost@P60.nl!

// Karaokenight
Voor alle liefhebbers die graag op de beat van het overspringende balletje of oplichtende woorden in een microfoon zingen: the karaoke train is on its way to P60 Café again! Vooraf aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom. Neem je vrienden mee, trek je mooiste/hipste/meest glitterende outfit aan en leef je uit!

// Pubquiz
Jazeker, de Pubquiz is terug in het P60 Café! Kom allemaal en neem je vrienden, familie, leuke (of minder leuke) schoonouders mee en ga gezellig met ons vragen beantwoorden en een drankje drinken. Als je niet voor de gezelligheid wil komen, kom dan voor de fantastische prijzen die er weer te winnen zijn!


Like P60 Café!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links