Eten

Reserveer nu online een tafel! Het reserveringssysteem is onderaan deze pagina te vinden. Lekker makkelijk!

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag kun je bij ons een hapje komen eten. In de warme maanden hebben wij een terras buiten en is het eveneens mogelijk om buiten een hapje te eten.

Wij serveren lekkere en gezonde gerechten. Alles wordt dagelijks met liefde bereid, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van verse producten. Kies uit onze huisgemaakte burgers met verse frites of heerlijke wereldse gerechten.

Het is ook mogelijk om rekening te houden met allergieën en om bij ons gluten en/of lactose vrij te dineren, dit kan aangegeven worden bij het reserveren of bij onze bediening. Wij hebben een glutenvrije pilsener van Mongozo en echt Amstelveens speciaal bier van de Naeckte Brouwers. Onze menukaart kun je hier bekijken.

 

//2-in-1 hap
Naar een programma in P60 of de Schouwburg? Kom ervoor tafelen bij ons en maak gebruik van de 2-in-1 hap, waarbij je €2 korting krijgt op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren voor de 2in1hap. Dit kan online of via 020-3453445. Ben je het bezit van de AMSTLVN Personal Shopping Card dan ontvang je 10% korting op het diner (exclusief drankjes)!

Voor het laatste nieuws omtrent het P60 Café, de programmering, de menukaart en andere gezellige dingen volg je natuurlijk de P60 Café Facebook!

 

// Openingstijden keuken:
Donderdag, vrijdag en zaterdag: 17.30 - 21.00 uur.

Daarnaast zijn we geregeld ook open als er een concert staat geprogrammeerd op een andere dag. Dit staat dan vermeld bij het betreffende concert.


ONLINE RESERVEREN EETCAFE


Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links