P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Ignition presents: Downlink, Gentlemens Club & More

Na een knallende Ignition Kingsnight 2018 editie in april kon een vervolg niet uitblijven: op vrijdag 29 juni pakt P60 grootser uit dan ooit! Met o.a. Downlink & Gentlemens Club achter de booth wordt dit één van de spectaculairste feesten ooit op Nederlandse bodem in de Dubstep scéne.

Voor deze mokerharde avond heeft Ignition Events niemand minder dan de Canadees Downlink weten te strikken. Deze Dubstep hit magneet is één van de grootst gevestigde namen in de Dubstep scene. Samenwerkingen met grote artiesten als Excision en Datsik hebben bewezen dat Downlink meedraait met de absolute wereldtop. Na een hele lange tijd niet in Nederland en Europa te hebben gedraaid, heeft hij eindelijk een plekje in zijn agenda vrijgemaakt voor deze keiharde Ignition!

De andere grote knaller van de avond is de driekoppige Gentlemens Club. De drie Engelse DJ’s 50 Carrot, Coffi en Soloman hebben besloten de koppen bij elkaar te steken voor dit nieuwe gezamenlijke project ‘Gentlemens Club’. Het in de UK gevestigde trio heeft de scene nieuw leven in geblazen met hun ‘edgy’ invloeden uit de hip-hop en grime-geïnspireerde knallers. Klaar om de wereld over te nemen, gaan zij deze avond tot een overgetelijke maken!

Ook Lux uit Israël is een absoluut icoon binnen Ignition Events. Na 5 keer draaien op Ignition heeft dit bomb-kanon zijn visite kaartje afgegeven. Lux gaat erg lekker, hij heeft net een release gehad op het legendarische label ‘Never Say Die Records’ en is nog lang niet klaar!

Autodrive komt over vanuit Duitsland. Vorig jaar september stond hij nog op Ignition Presents: Abduction – Crownest Takeover. Nu is hij terug om de zaal te slopen met devastating basslines en hij zorgt ervoor dat jij niet stil kan blijven staan!

Support van deze avond wordt verzorgd door locals Mind Theory B2B Flakes en TwoPhazed. Deze opkomende heren in de scéne maken de line-up compleet.

 

>> Meer info & tickets 

Laatste nieuws

Gepubliceerd op: 17-06-2019
Poppodium P60 heeft de afgelopen twee jaar intensief samengewerkt bij het creëren van een bewustwordingsprogramma voor jongeren vanaf 12 jaar.
Gepubliceerd op: 27-05-2019
Cultuurprogramma voor ouderen!
Gepubliceerd op: 20-05-2019
Vrijdag keert de soulzangeres terug naar P60!
Gepubliceerd op: 15-05-2019
Het legendarische muziekgezelschap komt naar Amstelveen en jij kunt ze van heel dichtbij zien!
Gepubliceerd op: 29-04-2019
Op zaterdag 4 mei is de Finale van de Popprijs

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Ignition presents: Downlink, Gentlemens Club & More | P60

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.