Marley75 door Rootsriders

Image
PRESALE
19.00
AT THE DOOR
17.50
tickets Doors open 20:00 Commencing 21:00


In verband met de maatregelen rondom Covid-19 wordt deze show verplaatst naar 19 maart 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig.


Heb jij een ticket voor een concert dat verplaatst is of gecanceld? Dan ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster. Hierin wordt aangegeven wat je kan doen mocht je verhinderd zijn op deze nieuwe datum.


Er zijn verschillende opties die in lijn liggen met de campagne Bewaar Je Ticket , Geniet Later. Lees meer hierover op www.bewaarjeticket.nl! Zo kun je onder andere kiezen om je ticket te doneren of een voucher aan te vragen.

De Rootsriders stonden al meerdere keren in P60 met verschillende odes aan de reggaelegende Bob Marley. Ze worden dan ook niet voor niets Europa's beste Bob Marley tribute band genoemd. In 2020 keren de Rootsriders terug om de 75e verjaardag van Bob Marley te vieren! Rootsriders brengen een selectie van hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae en natuurlijk de onmisbare klassiekers die iedereen uit volle borst mee kan zingen. 75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis ook voor Europa's beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij zullen ook met deze nieuwe show laten zien én horen dat Marley's tijdloze liedjes ook vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!

Voor deze show zijn junior tickets verkrijgbaar, kinderen tot 16 jaar kunnen voor maar €5 meegenieten!

 

Let op! Dit is het verplaatste concert van 27 maart 2020. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer info.