Welkom in onze digitale zaal!

Je kijkt mee naar het livestreamconcert van Def Americans. Deze show zal na afloop van de stream beschikbaar blijven tot en met 12 maart 2021.

We hebben nog even wat praktische informatie voor je op een rijtje gezet:

  • Voor de livestream heb je een wachtwoord nodig. Deze ontvang je wanneer je een ticket aanschaft via onze website. Je ontvangt dan een betalingsbevestiging waar je dit wachtwoord kan vinden. Zowel in de mail zelf, als in de bijgevoegde ticket. Dit zijn jouw persoonlijke inloggevens, deel ze dus met niemand anders.
  • We adviseren de livestream te bekijken via je PC, laptop of tablet voor de beste ervaring. We raden het af om de stream via je telefoon te bekijken.
  • Zorg voor een goede internetverbinding om de livestream in de beste kwaliteit te bekijken.
  • De show streamen naar je TV? Dit is niet mogelijk via je telefoon. Andere opties zijn:
    • Chromecast: Stream via je laptop naar je TV. Hiervoor download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie hierover vind je hier.
    • HDMI-Kabel: Sluit je laptop aan op je TV met een HDMI kabel.

We wensen je heel veel plezier bij deze show!

Over deze show

Def Americans speelt ter ere van de verjaardag van Johnny Cash een livestream vanuit P60. Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.