Op zaterdag 26 juni komt Candy Dulfer naar P60 voor twee coronaproof shows. De eerste show begint om 17:00 en de tweede show begint om 20:30.

Op deze avond een unieke voorstelling waarin Candy sax speelt én met humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Blondie, haar prille begin bij fanfare Jeugd Doet Leven, en haar liefde voor natte doekjes en patat met mayonaise.
Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen. Op haar elfde speelde ze in de band van Rosa King. Op haar veertiende had ze haar eerste eigen band, waarmee ze nog voor haar eindexamen in het voorprogramma van Madonna stond. Inmiddels is Candy niet alleen een van de bekendste vrouwen in de Nederlandse muziek, maar ook een van de beste saxofonisten ter wereld. In het buitenland nog beroemder dan hier.
In haar boek “Sax, Candy & Rock-’n-Roll” vertelde ze openhartig over haar leven en werk. Hoe haar ouders ervoor zorgden dat ze niet zoals Amy Winehouse eindigde. Over feestjes van Prince. Hoe het er écht aan toe gaat on the road en over liefde en vriendschap. In deze unieke voorstelling doet ze hier een schepje bovenop en krijgt het publiek een kijkje in haar leven.