P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Café Programma

Caféprogramma

Wist je dat het P60 Café naast het poppodium vaak zijn eigen programma’s heeft?!

Ben je bijvoorbeeld wel eens op een van de onderstaande avonden in het café geweest:

 

Pubquiz
Laat je brein kraken tijdens de P60 pubquiz! Onder leiding van quizmaster Dr.Dilan staat deze quiz garant voor een avondje van pittige vragen en gezelligheid.

Hoofdprijs: je barrekening gaat in rook op!

Graag wel even je team aanmelden via tinka@p60.nl

P60 Comedy Night
Lachen is gezond! Een mix van ervaren stand-up comedians/cabaretiers en getalenteerde beginners proberen hun nieuwe verhalen en grappen uit. Gewapend met alleen een microfoon bezorgen 6 comedians en de MC je een geweldige avond!

Open Mic & Jam Night
Samen muziek maken is leuker dan alleen! Kom langs op de Open Mic & Jam Night in het P60 Café. Met een biertje in de ene hand en je instrument in de andere is dit de uitgelezen kans om eens met andere muzikanten te kunnen spelen. De jamsessie wordt iedere maand geleid door een andere band. Tevens is er gewoon een backline aanwezig, dus je hoeft alleen je eigen instrument mee te nemen. 

Gamenight
Heerlijk samen met je vrienden even niets anders doen dan spelletjes? Dan zit je hier op de juiste plek. Eén keer per maand hebben we Gamenight in het P60 Café. En daar wordt altijd een leuk thema bij verzonnen, dus houdt de website en/of facebook in de gaten voor de aankomende edities.

P60 Plugt Uit
We trekken de stekker eruit voor P60 Plugt Uit! Iedere editie heeft een nieuwe artiest die (semi-)acoustisch hun repertoire komen vertolken. De artiesten worden per editie van tevoren bekend gemaakt via het facebookevent en op de website.

Wil jij een keer op Plugt Uit spelen? Een gamenight hosten? Je pubquizteam aanmelden? Of heb je een ander tof idee? Stuur dan een mailtje naar tinka@p60.nl

 

Voor specifieke data, tijden en nog meer evenementen, check de volledige P60 agenda.


Like P60 Café!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links