P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

P60 presents Local the Night | Moor Park & Reino & Géonne Hartman

Details

Datum:
11-07-2019
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Indie
Totaal €6,50 | Incl. €5,- ticket | Incl. €1,50 servicekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €7,-
 
Voordat we deze zomer een pauze inlassen, vindt er op donderdag 11 juli nog één editie van de kweekvijveravond van Amstelveen en omstreken plaats. Jouw helden krijgen deze avond de kans om te stralen op het podium van P60.
 
Deze avond zullen Géonne HartmanMoor Park en Reino het podium van P60 betreden. 
 
Géonne Hartman is een singer-songwriter die zoekt naar vorm, beeld en beweging die raakt. Ze bezingt haar liefde voor liefde, en haar frustratie als hij niet begrijpt wat zij wilt. Verwacht Indie Folk met rijke harmonieën, onverwachte wendingen en poëtische teksten. Géonne is geïnspireerd door Laura Marling, Eefje de Visser en Natalie Prass. Op 5 juni 2019 bracht Géonne haar nieuwe EP 'Salt Wind' uit. Voor deze EP werkte ze samen met producers Eelco Topper (Falco Benz) en Arriën Molema (Room Eleven). Deze EP is hier te beluisteren: https://spoti.fi/31Ah5Wh.
 
Moor Park is een Noord-Hollandse rockband die rockt alsof het hun laatste dag is. Wanneer woorden tekortschieten, spreekt de muziek: stevige riffs, krachtige melodieën en ordinaire rock. Met invloeden van verschillende rockhelden zoals Foo Fighters, Coldplay, U2 en Imagine Dragons, nemen de bandleden je mee in hun eigen wervelende sound. Ruig, meeslepend, explosief, maar vooral puur. Moor Park is er klaar voor: Nederland veroveren. Podium voor podium. Grassprietje voor grassprietje. Niet voor niets leven de bandleden voor hun motto: For music. For fame. And glory.

Reino is een driekoppige alternative dance-punk band. Dans en vergeet. Baad in het zweet, en laat je onderdompelen in een bitterzoete cocktail van adrenaline, melancholie en optimisme. Hun stijl is beïnvloed door bands als LCD Soundsystem, Enter Shikari, Blur, Talking Heads en Franz Ferdinand. De jongens gieten popsongs in een rauw jasje en gooien daar een vleugje elektronica doorheen.
 
Tickets zijn verkrijgbaar bij de bands zelf, of via de website. 
 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links