P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

P60 presents Local the Night // Cloudy Daze & plint & NOYS

Details

Datum:
16-05-2019
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Indie

Totaal €6,50 | Incl. €5,- ticket | Incl. €1,50 servicekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €7,-

Op donderdag 16 mei vindt weer een nieuwe editie van dé kweekvijveravond van Amstelveen en omstreken plaats. Jouw lokale helden krijgen deze avond de kans om te stralen op het podium van P60.
 
We zijn weer de vijver ingedoken om het beste lokale talent op te vissen. Deze keer is het aan Cloudy Daze, plint en NOYS om het podium te betreden.
 
Cloudy Daze is een jonge band, ontstaan in 2017 uit het zangersduo The Whistlers, bestaande uit Thomas Scherder en Michiel Bakker. In korte tijd wisten ze de band te versterken met bassist Rens van der Sluis en gitarist en vocalist Cars Klappe. In de zomer van 2018 maakte Jeroen Drummer, de drummer van de band, de band compleet. De band weet met een veelzijdige mix van zelfgeschreven nummers, waarbij alle leden hun eigen nummers bijdragen, een boeiende set te creëren. De zangharmonieën en interessant gearrangeerde partijen, geven de band een sixties vibe, zonder gedateerd te klinken.
 
plint is opgericht in 2015 en speelt riffrock afgewisseld met zoetere popliedjes. Met oog voor detail voor de liedteksten en jazz-harmonieën, vervlochten in het ruige gitaarspel, omhelst de muziek van plint zowel het donkere als het lichte. Kortom, plint is carefully crafted | earplug material.
  
NOYS is een harde garageband die de surf vibe goed weet vast te houden. Door de nihilistische gitaarpartijen en vieze melodieën weet NOYS precies hoe ze een catchy riff met vunzige melodieën moeten spelen. De bijna new-wave baslijn brengt je mee naar een uniek samenspel dat je oren doet scheuren.
 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bands zelf, of via de website.

 

 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links