P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Outta Sight! | Trampoline, The Cruz, Band Four!

Details

Datum:
11-04-2019
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Genre:
Rock/Blues

Totaal €6,50 | Incl. €5,- ticket | Incl. €1,50 servicekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €7,-

Maak je klaar voor een avond Blues, Rock ’n Roll en Funk in P60, Amstelveen! Deze 3 studenten van het PACT+ zorgen voor een adembenemende show, waar je helemaal uit je plaat kan gaan. Douwe Dijkstra, Pedro Croes en Leonard Schoots zorgen dat hun afstudeerconcert voor altijd in je geheugen blijft plakken. Wees klaar voor een flinke lading zweet, sex en een flinke dosis Rock ’n Roll!

''You got a shapely figure mama. And keep me uptight
You're too much. You know you're outta sight’'

Trampoline
Deze Amsterdamse Pop Rock band heeft nog geen grote naam gemaakt maar is klaar om deze avond iedereen omver te blazen. De vier muzikanten hebben elkaar leren kennen op de DSOPM maar zijn pas bij elkaar gekomen op de muziek afdeling van PACT+. Op 11 april zullen zij in P60 staan met een grotere band en zelfs een koor om hun te versterken. Geinspireerd door John Mayer, Lianna la Havas en blues uit de 50's en 60's maken zij dansbare muziek en nemen ze je mee in een show die alle kanten op gaat. Ook zijn er plannen voor een single ergens eind 2019 dus blijf op de hoogte en volg deze talentvolle band online!

>> Facebook // >> Instagram

The Cruz
The Cruz is de nieuwe Rock ’n Roll Junkie waarop we zaten te wachten! Met een knallende piano en een schreeuwend orgel zetten The Cruz en zijn band een over-the-top, bombastische Rock ’n Roll show neer! Geïnspireerd door Richard Wagner, Billy Joel, & Jim Steinman creëert deze songwriter een breed scala aan nummers die bij iedereen aanslaat. Rock ‘n Roll wordt geëerd in krachtige snelle energieke nummers. Liefde, verlangens en erotiek worden als een hulpkreet terug gevonden in power ballads en funk songs. The Cruz zorgt voor een onvergetelijk virtuoos optreden met een grote lading Rock ‘n Roll!

Band Four!
Wie van stevige Rock 'n Roll en Blues houdt moet kennis maken met Band Four! Deze 7 koppige Blues/Rock band uit Amsterdam zorgt voor een energieke performance die je niet gauw zult vergeten. Met successen in Maloe Melo, P3, Parckpop en vele andere plaatsen, is Band Four! vastberaden om elke zaal plat te spelen. Band Four! Bestaat inmiddels al 3 jaar. In de afgelopen jaren hebben ze heel wat door Nederland gespeeld met hun stevige Rock ’n Roll show. Band Four! geeft een waanzinnige Rock ’n Roll/Funk show die je meeneemt naar de gouden jaren van Rock ’n Roll. Een Band Four!-show zorgt voor een onvergetelijke avond waarin je uit je plaat kan gaan. Zweet, dans en zing met ons mee. Deze show is snel, strak, theatraal en meeslepend. Rock ’n Roll en Funk voel je door je bloed stromen, terwijl om je heen de muziek door de lucht knalt. Met 2 charmante zangeressen, een diepe bas, een jankende gitaar, een schreeuwende blazer, keihard piano spel en stevige drums zorgt Band Four! dat het een onvergetelijk optreden wordt!

>> Facebook // >> Instagram // >> Spotify // >> YouTube

Gerelateerd

vr 13 sep
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 15.00
do 14 nov
19:30
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 23.50
do 12 dec
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 17.00
vr 13 dec
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 18.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links