P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Sick Puppies + Psycho Village + Call The Riot

Details

Datum:
11-07-2018
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Genre:
Heavy

Paylogic: Totaal €15 | Incl. €14 ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. vanaf € 0,85 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €16,-

Tijdschema

19:30 | Zaal open

20:00 | Call The Riot

20:45 | Psycho Village

21:30 | Sick Puppies

23:00 | Einde

NB: Alle tijden zijn onder voorbehoud!

De Australische hard rockband Sick Puppies behaalde hun eerste grote succes met single 'All The Same'. Als onderdeel van de Free Hugs Campaign werd bijbehorende video Youtube Video of the Year in 2006. En dat betekende ook de doorbraak voor de Australische band.

In Nederland brak de band door met een plek in de hitlijsten met hun song 'Maybe' van het album 'Tri-polar'. De band wist met dit succes de Sugar Factory uit te verkopen. Naast uitverkochte shows mocht Sick Puppies de afgelopen jaren ook het podium delen met bands als Muse, The Killers, Deftones, Evanescence, Breaking Benjamin, Papa Roach, Incubus en Tool. 

In 2014 stapt lead vocalist en gitarist Shimon Moore uit de band. Voor founding members Emma Anzai (bass) en Mark Goodwin (drums) zeker geen reden om te stoppen met muziek maken als Sick Puppies. Met nieuwe zanger Bryan Scott gaat de band samenwerken met producer Mark Holman (Three Days Grace, Shinedown, Halestorm, The Struts). Dit resulteerde in 'Fury'. Met de single 'Stick To Your Guns', vol gitaarriffs en bijpassende percussie keert de band met een letterlijke knal terug. Het album is een weerspiegeling van de gloednieuwe dynamiek in de band tussen Emma, Mark en Bryan.

En ook nu zit de band niet stil! Sick Puppies teast haar fans bijna wekelijks met foto's vanuit de studio en nieuwe muziek lijkt dan ook onderweg te zijn. Misschien kunnen wij ons op deze avond wel opmaken voor een sneak preview van nieuw werk!

Support-act is Psycho Village! De band uit Oostenrijk ging al op tour met Nothing More en Puddle of Mudd en mag nu de show voor Sick Puppies openen! Psycho Village is een driemansformatie met Daniel Kremsner (zang en gitaar), Maxmillian Raps (bass) en Marcel Urban (drums). In deze setting maken de heren een combinatie van modern rock met post-grunge.

De avond wordt geopend door Call The Riot! Een female fronted hard rock band die niks al te serieus neemt! Met een bult energie, een bult enthousiasme en shows waarbij de hele zaal het podium is, overtuigt deze band elk publiek elke keer! Weer een zaterdag bankhangen of naar een show waar je nog dagen over na zult praten, soms zijn keuzes niet zo moeilijk!

Gerelateerd

zo 16 jun
19:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 17.00
vr 28 jun
19:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 16.00
Gecancelled
za 06 jul
20:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 16.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links