Local The Night: The Estate, Brain Traffic & Horizon Tide

Details

Datum:
09-02-2018
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Rock/Blues

Paylogic: Totaal €6,- | Incl. €5,- ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. v.a. €0,85 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €7,- 

Hoog tijd voor een nieuwe editie van Local The Night! Afgelopen jaar heeft zich weer een ontelbaar aantal veelbelovende acts gepresenteerd op P60’s eigen kweekvijveravond. Het afgelopen jaar is spectaculair afgesloten met een heuse Local Xmas Special, maar ook in het nieuwe jaar biedt P60 weer graag het podium aan het beste lokale talent. Met vanavond: The Estate, Brain Traffic & Horizon Tide!

The Estate is een rockband afkomstig uit Amsterdam die bestaat uit Simon Haneveld op gitaar, Boaz Vida op drums en Armani van Engelen op bass en toetsen. Ze voelen zich vooral thuis in rock en mixen dit af en toe met een vleugje jazz. De combinatie van hun showmanship en de muziek maakt energie én emotie bij het publiek los.

Brain Traffic is een nieuwe energieke rockband uit Amstelveen. Eigenlijk nog geen twee maanden een band, maar nu al staan ze op de planken in P60! Hun setlist bestaat vooralsnog alleen uit goede covers en heerlijke jams, maar daar gaan ze snel verandering in brengen. Met hun ijzersterke riffs en vocalen gaan ze met hun eerste optreden het P60 podium veroveren!

Voor heavy rock met een progressieve twist ben je bij Horizon Tide aan het goede adres. Het internationale kwartet haalt z'n inspiratie uit allerlei stijlen: van Porcupine Tree tot Pearl Jam en van Tool tot Alice In Chains. Eerste demo 'Disembark - Disconnect', uitgebracht in oktober 2016, staat bol van het typische 'lemon in your coffee'-geluid waar de band zo naar streeft.

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links