Local The Night: Xmas Special

Details

Datum:
16-12-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Post-Rock

Paylogic: Totaal €6,- | Incl. €5,- ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. v.a. €0,85 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €7,- 

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Local the Night! En dit keer niet zomaar eentje, nee, het is een heuse Kerst editie! Het podium zal er schitterend uitzien, en de bands zullen naast hun eigen repertoire ieder een kerstnummer coveren in hun eigen stijl.

Switchboard is in 2015 ontstaan in een bouwkeet vol lege bierflesjes en heeft sindsdien een flinke reis achter de rug. De goedkope punk is inmiddels ingeruild voor iets minder goedkope punk en drummer/zanger Magnus is dankzij drumheld Tim ter Laare tegenwoordig ook wel eens gewoon frontman. Er wordt gewerkt aan twee nieuwe singles en Switchboard gaat harder en energieker dan ooit het nieuwe jaar in met liveshows die je niet mag missen! (Boetes en arrestaties zijn voor eigen rekening).

Queen's Pleasure is een Amsterdamse alternatieve garagepoprock-band die zowel catchy als hard is. Gespeeld met overtuiging, energie en gitaarsolo’s. 

Hammer of Dawn is oorspronkelijk gevormd in 2013 en na een aantal bezettingswisselingen heeft het Amsterdamse vijftal nu hun geluid gevonden. Heavy metal met scheurende gitaren, dynamische zang en keihard groovende drums. Eerste EP ‘Too Little Too Late’ staat hier bol van en werd eerder dit jaar in P60 gepresenteerd. Vanavond zijn de mannen terug!

Een combinatie van garagerock, dreampop & shoegaze heeft Vergangenheit haar eigen plaats in het universum gegeven. Onder de geluiden van deze band droom je rustig weg en schrik je wakker met een explosie, want de tijd staat niet stil. Het viertal werd eerder dit jaar zelfs uitgeroepen tot Q's Best. De jury werd prees de mannen om hun 'catchy en gedurfde sound'. "De muziek grijpt je bij je lurven en blijft tot het einde spannend". Daarnaast werd de creatieve timing in de nummers zeer gewaardeerd. Conclusies? Die zijn er niet. Er is enkel en alleen de tijd. En de muziek van Vergangenheit.

Starfield is ontstaan in de krochten van psychologisch getinte jamsessies in bluescafe de Maloe Melo. Sindsdien veel gevraagd voor gala’s en feesten; Starfield speelt een mix van bekende rock n’ roll, blues en pop nummers. Van Elvis tot Doe Maar, Starfield speelt het. De doelen die de band voor zichzelf stelt zijn voornamelijk muziek maken, lol hebben en mensen laten dansen.

P60 Plugt Uit Stage:
Zoals je gewend bent zal ook de P60 Plugt Uit Stage vanavond weer in gebruik genomen worden. Sfeervolle akoestische sets van Aisha Boering en Manouk Ockers zullen de wachttijden doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De dames trekken er ook nog eens een mooie kerstoutfit bij aan. Wat wil je nog meer?

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links