P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Rock It! met o.a. Room 94 & The Overslept

Details

Datum:
17-09-2017
Zaal open:
16:00
Aanvang:
16:30
Genre:
Rock/Blues

Rock It! is back! En met niet de minste lineup...

DutchScene Presents: Rock It!, dé plek voor alternatieve pop-rockliefhebbers. Op het hoofdpodium, de Rock It!  Stage, zullen vier elektrische sets plaatsvinden en in de tussentijd treden er drie akoestische acts op op de Unplug It! Stage. Met verschillende nationale en internationale bands die elkaar afwisselen op de Rock It! en Unplug It! podia, sta jij geen moment stil! Even lekker dansen en uit je dak gaan tijdens full-band sets op het Rock It! podium naar even relaxen en uitpuffen tijdens de akoestische sessies bij het Unplug It! podium of tussendoor even energie opladen met een powersnack in het snackloket - alles is mogelijk tijdens Rock It!

Line-up:
Room 94 | The Overslept | JASON WATERFALLS | The Spvrk | Better Than Never | Sealow | Jasper Mook | STACK.

 

Room 94
De pop/rockers Room 94 komen naar Rock It! 2017! Deze Britse band, bestaande uit Kieran Lemon, Dean Lemon, Sean Lemon en Kit Tanton zijn wel bekend in de poppunk scene. In 2010 brachten ze hun eerste EP uit en tourde mee met de Europese tour van Attack! Attack!. Met invloeden van Lawson, All Time Low en Blink 182 brachten ze hun album Lost Youth uit in 2016. Na meerdere U.K. tours, komen ze nu ook naar Nederland!

>> Begin augustus brachten ze hun nieuwe single 'Burnin' Me Out' uit! Bekijk hier de videoclip.

 

The Overslept
The Overslept is een Nederlandse pop rock band uit mediahoofdstad Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). The Overslept nam deel aan de Popronde en trad op tijdens de aftershow van Panic! At The Disco in de toenmalige Heineken Music Hall (nu AFAS Live). Niet veel later tekende de band een deal met platenlabel 8ball, stonden ze als voorprogramma van Busted in Paradiso en speelden ze tijdens Giel Beelen’s nieuwe live-programma 3FM On Stage in De Vorstin in Hilversum. Dit jaar werden ze uitgeroepen tot 3FM Talent! Op 18 augustus komt hun nieuwe track 'Stolen Car' uit!

>> Wist je dat ze vloggen? Volg ze op hun Youtube-kanaal!

 

Jason Waterfalls
Energieke poprock songs met heftige synths en goed doortimmerde powerpop harmonieën, dat is Jason Waterfalls. Unieke sound hier in Nederland, die we wel al kennen van Britse acts als Bring Me The Horizon, Don Broco en You Me At Six. Met nationale airplay en de ervaring in alle grote poppodia van Nederland op zak, is Jason Waterfalls klaar voor de volgende stap, Amstelveen!

>> Covers zijn ze ook goed in! Bekijk hier een korte cover van Don Broco.

The Spvrk

Better Than Never

Sealow

Jasper Mook


Afterparty met STACK
Dj collective STACK verzorgt de afterparty van Rock It! Kort na het optreden van Room 94 zullen de heren de zaal omtoveren tot een emo/punk club. Neem je eyeliner en My Chemical Romance t-shirt mee!

Volledig op de hoogte blijven doe je via de Facebook pagina!

 

Gerelateerd

vr 03 mei
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 17.50
vr 17 mei
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 18.00
vr 07 jun
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 17.50
vr 13 sep
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 15.00
do 26 sep
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 10.00
do 14 nov
19:30
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 23.50

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links