Xmas Metalnight

Details

Datum:
24-12-2016
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Genre:
Heavy

DE METAL DINERDEAL IS UITVERKOCHT EN ALLE TAFELS VAN ONS EETCAFÉ ZIJN VOLGEBOEKT. HET IS DAN HELAAS OOK NIET MEER MOGELIJK OM (ONLINE) TE RESERVEREN. 

Als het koude zweet je langs de rug loopt, het kippenvel je bekruipt, je hart een slag overslaat en angst je in een wurggreep houdt, dan weet je dat je in het horrorrijk van Carach Angren bent getreden. Met hun nieuwste album 'This is No Fairytale' dat in 2015 uitgebracht werd, spannen zij de kroon van het horror metal genre. 

Flamboyante orkestrale waanzin contrasteert met het ijzige gezoem van black metal geïnspireerde riffs. Fel raspende zang en genadeloos ratelende drums brengen een afschrikwekkend verhaal naar voren. Sinds hun debuut in 2004 hebben excentrieke en meeslepende live optredens de band een grote aanhang bezorgd binnen Europa en de VS. Op kerstavond ontketent Carach Angren de demonen en duivelse hekserij in Amstelveen!

The Monolith Deathcult is van mening dat er een limiet is aan hoe snel en bruut je als metal band kunt klinken zonder dat het een mengelmoes wordt van kabaal. Daarom lenen ze elementen van andere genres om hun sound naar een nieuw niveau te tillen. In recentere nummers zijn bijvoorbeeld invloeden van techno, dance en industrial te horen. Het doel is niet om hoogstaande onnavolgbare muziek te leveren met virtuoze speeltechnieken. Het doel is om het publiek te entertainen met death metal en een vleugje ironie, zwarte humor en slechte smaak. Deze avond zal The Monolith Deathcult bovendien nieuwe nummers ten gehore brengen van het aankomende album!

Tragacanth is een black/death metal band met brede symfonische invloeden. Hoewel de band uit Nederland afkomstig is, spreken hun nummers over oude Babylonische tijden. Het debuut album 'Anthology of the East' is een samenvatting van hetgeen waar Tragacanth voor staat. Meeslepende melodieën en energieke drums, samengeweven door vele symfonische elementen en vervlochten met thema’s als spirituele oorlog, lang-vergeten legendes en mythische wezens. Tragacanth kan niet wachten om hun mystieke verhalen naar het podium te brengen!

// Jack Daniel's Tennessee Whiskey Birthday //
Xmas Metalnight wordt nog spraakmakender, want Jack Daniel's Tennessee Whiskey viert haar 150e verjaardag bij Xmas Metalnight. Jack Daniel's is 150 jaar geworden en wie jarig is trakteert. Daarom krijgen de eerste 150 bezoekers een bijzondere verrassing. Ook is Jack Daniel's - Cola de hele avond verkrijgbaar voor een feestelijke prijs van €5.

Diabolica Sonis Dinner Deal

Reserveer nu voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Naar een concert in P60? Kom dan vooraf tafelen bij het P60 Café en kies voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Met deze dinner deal eet je voor €10 je buikje rond. Een overheerlijke beefburger staat voor je klaar, vanzelfsprekend geserveerd met huisgemaakte friet. (Eventueel ook vegetarisch te bestellen!). Het rundvlees komt van een kleine, lokale boerderij en samen met oude kaas, augurk, ketchup en joppiesaus kan dit met recht de smeuïgste burger van Amstelveen genoemd worden!

Maar voor de fijnproevers valt er ook genoeg te kiezen: Bekijk hier het menu van deze maand, bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

 

Beefburger

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links