P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Being as an Ocean + Burning Down Alaska + Capsize + Casey

Details

Datum:
24-11-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Heavy

Being as an Ocean bracht vorig jaar hun nieuwe selftitled album uit dat geladen is met zware emoties, rauwe vocals en treurige melodieën. De post-hardcore band, afkomstig uit Californië, trapt in het najaar hun nieuwe Europese tour af en zal Amstelveen bezoeken als enige Nederlandse show! Being as an Ocean staat garant voor een keiharde show, een wervelwind aan energie en geladen lyrics.

Het Duitse Burning Down Alaska heeft een gat gevonden in een niche genre dat anders zo verzadigd is. Met hun new wave hardcore brengt de band ons dromerige melodieën en complexe gitaarriffs die niet zouden misstaan in het indie genre, gepaard met diepe screams vol emotie.

Uit San Diego komt Capsize. In 2014 bracht de band hun debuutalbum 'The Angst In My Veins' uit. Het album is een intense vertoning van depressie, eerlijkheid, woede en reflectie. Capsize combineert ongefilterde lyrics met donkere riffs, atmosferische interludes en vliegensvlugge drums.

Casey doet niet aan hokjes denken. De band noemt hun muziek genre- en imagoloos, puur gecreëerd uit zelfexpressie. Muziek is hun uiting van liefde, gemaakt om te beleven en te voelen.


Like P60 Café!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links