Anvil + REZET + Broken Fate

Details

Datum:
10-11-2016
Zaal open:
19:30
Aanvang:
19:45
Genre:
Heavy

Canadese heavy metal legendes Anvil zijn terug! Bekend van powermetal klassiekers als 'Metal on Metal' en 'Forged in Fire' is de band sinds de early eighties al een zwaargewicht in de metal scène. Hoewel hun populariteit iets afnam heeft de band nooit opgegeven. Na de release van hun documentaire The Story of Anvil werd er nieuw leven in de band geblazen. De band heeft al die jaren onvermoeid doorgeschreven en getourd en nu zijn ze in 2016 opnieuw terug met een nieuw album en een wereldtour.

Anvil is Anvil, de titel van deze 2016 wereldtour en van het nieuwe album. De naam spreekt voor zich: een duidelijk, compromisloze opname die de band typeert. Het mag dan klassiek Anvil zijn, ouderwets en saai is het zeker niet. Het album is fris, verrassend en over de hele linie boeiend.

Support Acts // REZET + Broken Fate
Ricky Wagner en Thorben Schulz begonnen de band Rezet in 2003 in Schleswig, Noord-Duitsland, toen ze slechts 12 en 13 jaar oud waren. Tijdens de hoogtijdagen van de Nu-Metal werden de twee jonge gitaristen geïnspireerd door hun helden Metallica, Megadeth en Slayer en begonnen hun droom te realiseren door middel van hun eigen 80's en thrash-metalband. In de vroege dagen veranderde de samenstelling van de band herhaaldelijk en hun smaak in muziek leek niet aan te slaan. Echter zorgde dit ervoor dat Wagner en Schulz nog harder gingen werken en Rezet werd al snel een begrip.

Broken Fate is een absolute must see, hear and feel! Sinds juni 2015 is de band in contract bij Massacer Records en op 6 november jl. brachten ze hun debuutalbum "The Bridge Between" wereldwijd uit. Het album telt 15 nummers en is in totaal 74 minuten speeltijd. Onlangs moest de band afscheid nemen van hun oude bassist Dario Stutz vanwege gezinsuitbreiding, hierdoor werd Broken Fate vanaf dat moment verrijkt met een nieuwe bassist. In december 2015 namen ze hun eerste professionele muziekvideo op van het nummer "Rising to the dreams" in Köln en in 2016 gaan ze op werelwijde tournee.


Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links