r_AWunion - UITVERKOCHT

Uitverkocht
Uitverkocht

Details

Datum:
17-09-2016
Zaal open:
22:00
Aanvang:
22:00
Genre:
Dance
Minimum leeftijd:
18 jaar

Tickets €20 euro // Presale has started!

Die verdoemde zaterdagen in Amstelveen, 10 jaar lang. Van vol energie aan de deur van de P60 tot kapot op de vloer als het licht weer aan ging. Voor de hardcore liefhebber een definitie, voor de nieuwe generatie een legende: Club r_AW. En nu: r_AWunion, de Club r_AW reünie!

Vroeger toen raw nog echt rauw was. En je oren over een lopende band langs de vele gezichten van hardcore werd gejaagd. Van donkere techno naar uptempo hardcore om de nacht mee te slopen. Club r_AW wist jarenlang een voor velen perfecte clubavond te organiseren. Zo één waar al je vrienden ook waren. Waar de drank rijkelijk vloeide en waar de muziek gewoon té goed was. En toen was het voorbij. Het was tijd voor iets anders, en dus vond in de herfst van 2013 de laatste editie van Club r_AW plaats.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De r_AW kriebel begon weer te jeuken. En niet in de laatste plaats door de vele, nee, de ontelbare reacties van fans en volgers. “Komt er ooit nog een Club r_AW?” “Is het geen tijd voor een reünie?” Het antwoord: Ja! Dus pak je agenda en noteer zaterdag 17 september: r_AWunion!

Waar anders dan in P60, Amstelveen kan deze Club r_AW reünie plaatsvinden. Zuiver, hard geluid: aanwezig. Centraal gelegen in Nederland en blind te belopen voor de Club r_AW kenner. Vink! De line-up? Die blijft nog even geheim. Niet om je onnodig lekker te maken. Deze nacht is een reünie en Club r_AW is Club r_AW. Zeg nou zelf, het r_AW meubilair moet gewoon aanwezig zijn. Waarom is anders deze datum gekozen?! Met de muziek zit het wel goed!

Enthousiast? De organisatie ook! De voorverkoop is begonnen. Kaarten gaan van de hand voor €20,- per stuk. En wees gewaarschuwd! Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en merendeel is al verkocht. Wil je deze nacht niet missen, hak de knoop dan snel door. Voor je het weet is de eerste r_AWunion keihard uitverkocht. En dan is het maar weer de vraag wanneer de club weer bij elkaar komt…

Tot zaterdag 17 september, tot in P60. Tot r_AWunion!

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Gerelateerd

za 17 nov
22:00
Genre -
Dance
Ticket vvk -
€ 20.00
Uitverkocht
za 29 dec
23:00
Genre -
Dance
Ticket vvk -
€ 17.50

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links